Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nicole02

Leczenie złamanego serca po zakończonym związku.

Polecane posty

Gość Nicole02

Dziewczyny (i mężczyźni, bo też się tu takowi pojawiają), od kiedy ponad miesiąc temu zostawił mnie facet, z którym byłam trzy lata, którego kochałam i nadal kocham, nie mogę się pozbierać. Cały czas myślę o tym, żeby go odzyskać. Aż tu niespodziewanie pojawia się moja szkolna miłość i... proponuje spotkanie. Spotkaliśmy się dziś po raz pierwszy, dużo rozmawialiśmy. Okazało się, że dziewczyna, z którą myślałam, że jest, zdradziła go rok temu i od tej pory nie są ze sobą. Wspomniał też, że ma uprzedzenie do związków. Mimo to, w SMSach wspominał, że jest samotny i miło byłoby gdybyśmy się dogadywali jak za szkolnych czasów. Nie bardzo wiem, jak go rozumieć... Poza tym boję się zaczynać cokolwiek z nim, bo cały czas mam nadzieję, że mój były kiedyś do mnie wróci. Wydaje mi się, że w takim wypadku wybrałabym jego zamiast szkolnej miłości, której z kolei nie chcę ranić. Właściwie nie potrzebuję żadnych rad, chciałabym tylko dowiedzieć się co myślą o tej sytuacji osoby przyglądające się z boku.

Gość Aparciara
A ile macie wszyscy lat?

Gość Nicole02
Wszyscy po 20.

Gość Aparciara
Myślę, że Ty sama nie wiesz czego chcesz i jaki masz problem.

Gość Candied
Rzeczywiście ta Szkolna Miłość jest dość dziwna... Może próbuje być delikatny, bo przeszedł coś podobnego i zdaje sobie sprawę, że nie jesteś jeszcze w pełni gotowa na nowy związek...?

Gość MySecret29
Może zależy mu na zbudowaniu trwałego i poważnego związku i nie chce wykorzystywać Twojego smutku i być tylko pocieszenie...

Gość Rexonka
Jak Cię zostawił po trzech latach to coś musiało być naprawdę nie tak i wątpię, żeby do Ciebie wrócił, więc nie czekaj na niego. Rzuć się w wir chocby flirtu z tym drugim, tym bardziej, że jeśli wierząc dziewczynom, które tu pisały wydaje się byś spoko.

Gość LaMer
To my faceci mamy sięuganiać za kobietami, nie odwrotnie. Ty leż i pachnij, a sprawa sama sie rozwiąże - oni ją rozwiążą.

Gość LaMer
Zapytaj tego szkolnego czego od Ciebie oczekuje.

Gość Sensation03
Jak Ci się dobrze rozmawia z tym drugim to dlaczego nie spróbować? Zawsze można później wrócić do tamtego.

Gość nie do końca jasne
nie oglądaj się nigdy na to, co było, to jak robienie kroku do tyłu masz dużo szczęścia że odezwał się do Ciebie ktoś kogo dobrze wspominasz, jemu poświęć teraz czas i uwagę, przecież nikt nie mówi, że macie się od razu zaręczać. spotkaj się parę razy, obserwuj co się będzie działo i niech to zajmuje Ci myśli

Gość Sensation03
Właśnie, masz mnóstwo szczęścia. Moim zdaniem to przeznaczenie. Sama spójrz na to z boku. Obydwoje zakończyliście związki i teraz się spotykacie. Starsi, mądrzejsi... Wykorzystaj to!

Gość Retinol1990
Skoro wspomniał, że ma uprzedzenie do związków, to chyba chce tylko przyjaźni. Z męskiego punktu widzenia przynajmniej.

Gość bakaliowa
Łap go póki chce być Twój. To porządny facet z tego co piszesz:)

Gość nad czym się zastanawiasz
Nie ma nad czym się zastanawiać. Masz szansę wyleczyć starą miłość nową.