Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slubnikowaaaa

POduszeczki powiększające biust pod gorsetem sukni ślubej !

Polecane posty

Gość slubnikowaaaa

Oglądałam już wiele sukni , dużo dziewczyn decyduje się na wszyscie pod gorset poduszeczek , dzięki czemu nie muszą mieć biustonosza. Zaczynam się równie ż nad takim czymś zastanawiać. Co o tym myślicie ? Ma któraś zamiar takie sobie wszyć ?

Gość jusaa
ja miałam, super sprawa, były przyszyte i nic się nie przemieszczało:)

ja tez miałam i polecam - wygodnie, nic sie nie rusza, nic nie wystaje :) ważne aby było dobrze wszyte :)

Gość slubnikowaaaa
Macie może zdjecia jak takie poduszeczki wyglądają? Jaką grubość mieliście ???

moje w najgrubszym miejscu miały koło 1 cm. a wszystko zalezy jaką masz suknię i jak bardzo chcesz mieć ją dopasowaną ;)

Gość slubnikowaaaa
1 cm ?? Czy nie były za cienkie ? Ja bym chciała grubsze bo suknia będzie miała dość duży dekolt i nie będę miała ubranego biustonosza. A chciałabym uzyskać efekt jak w biustonoszu push up . Czy jest to możliwe ? Jak to wyglądało u Ciebie ?

Gość jusaa
musisz tylko pamiętać aby poduszeczki były doszyte nieco pod biustem (jak w staniku) a nie na.Mi ro zrobiły babki w salonie. Miałam suknie bez ramiączek i też mam mały biust, wyglądał ok:)

u mnie wyglądało w sam raz :) a masz wybraną suknię? przecież mierząc ją w salonie panie ci pokażą jak wyglądają te poduszeczki :)

Gość slubnikowaaaa
Dziubuś jeszcze nie mierzyłam żadnej sukni :) wesele mam dopiero na przyszły rok , także na przymiarki będę się dopiero wybierać za jakieś pół roku. Model w sumie mam już wybrany Bardzo podoba mi się suknia Demeterios 933 tylko gorset w serduszko:) W Biuście mam 88 cm , chciałabym aby te poduszeczki były na tyle grube aby podniosły mój biust i wypełniły gorset żeby wydawał się na pełniejszy i większy:) dodatkowo zalożylabym chyba biustonosz samonośny takie listki przyklejane żeby się nie rozchodził na boki :) co o tym myślicie ?

jak będziesz miała te poduszeczki wszyte to już biustonosz jest niepotrzebny - gorset sukni pełni funkcję ściskającą biust :)

Gość slubnikowaaaa
aha dzieki :) zastanawia mnie tylko jakie mogą być najgrubsze wszyte takie poduszeczki :)