Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Twórcza Dziewoja

Mój tekst piosenki....

Polecane posty

Gość Twórcza Dziewoja

Mam w głowie muzykę SKA albo coś w tym stylu... COś podobnego do BLADYCH LOKÓW... Nie zaśpiewam wam, ale tekst napisze ;) Hannah - Nie ma 1.Biegniesz żywiej, Biegniesz prędzej. Już masz wszystko, lecz chcesz więcej. Nie znasz dnia ani godziny, i to tylko z twojej winy. Ref: Nie ma, nie ma zakazów. Nie ma, nie ma nakazów. Nie ma, nie ma nieba. Nie ma piekła. Nie ma, nie ma!! 2. Ciągle robisz, to co chcesz. Pewność, niezniszczalna jest. Wychodzisz poza granice. Bokserskie masz rękawice. Ref. Nie ma... 3. Wolność w duszy. Wolność w głowie. Wiesz, że nikt, ci nic nie powie. Szczęście zakrywa ci oczy. Nawet kiedy z drogi zboczysz.

Gość Twórcza Dziewoja
I co? I co?

Gość De Su i Papa Dance
mocniej mocnie mocniej, gdy dzień się kończy.......:O

Gość .....ot..co......
bravo! mozesz sie zatrudnic jako teksciarz gosi andrzejewicz :classic_cool:

Gość superfly
ale jej pojechałaś:classic_cool: jeszcze zamknie się w sobie

Gość Twórcza Dziewoja
ee wy się nie znacie :classic_cool: jak już będę sławna, to wam nawet ze sceny nie pomacham ;) porównajcie sobie zresztą np. z tym tekstem :D Blade Loki Możesz zostać Możesz zostać czarownikiem Możesz zostać buntownikiem Możesz zostać starszym panem Możesz zostać rastamanem Możesz zostać konformistą Możesz zostać aktywistą Możesz zostać tym kim chcesz jeśli tego tego tego tego tego chcesz Możesz zostać tym kim chcesz jeśli tego tego tego tego tego chcesz Ref. I decyzja należy do Ciebie po to masz rozum ,żeby wiedzieć co jest dobre ,a co złe dla Ciebie ,hehehe (2x) Możesz zostać oświeconym Możesz zostać potępionym Możesz zostać niewolnikiem Możesz zostać kimś lub nikim Możesz zostać więcej niż wszystkim Możesz zostać dalekim lub bliskim Możesz zostać tym kim chcesz jeśli tego tego tego tego tego chcesz Możesz zostać tym kim chcesz jeśli tego tego tego tego tego chcesz Ref. I decyzja należy do Ciebie...(2x)

Gość Twórcza Dziewoja
http://www.youtube.com/watch?v=yA3kX4esMn4 tu sobie posłuchajcie... z resztą nie sztuką jest tekst tylko dobra i żywa muzyka...:D Porywają was zagraniczne rytmy? spoooko.. tylko wielu was ma w dupie co będzie to oznaczać po przetłumaczeniu na polish :classic_cool: taka jest o WIELKA true..

Gość Twórcza Dziewoja
i coooo? Kto się zamknął w sobie? ...| turbodymomen !!

Gość Twórcza Dziewoja
:P

No co wy a ja kocham :P jak dziewczyna chce to niech sie stara. . . Pewnie inaczej ten tekst z muzyka bedzie wygladal niz tak na suchO:P

Gość Supa mix
Ja bym jeszcze dodał"zakrecona zakrecona zakrecona zakrecooonaaah"

ach tam teksty.. mnie muzyka urzeka ;) mogliby nawet śpiewać przez cały czas "dupa" albo coś.. no dobra..bez przegięcia:D Ale tu jest tak, że muzyka przyćmiewa tekst, czyż nie? Może laska wykombinuje tak samo. A z resztą, jakby nie patrzeć.. Niby banalne, banalne.. Ale jednak napisała bo to ma jakiś ukryty sens i dla niej coś znaczy. Może opisuje jej życie? Jakąś historię? Nie wiesz:D I to wcale cudować słowami nie musi żeby to wyrazić;) A ty zinterpretujesz sobie ten tekst jak chcesz:P a jak nie wyszukasz żadnego sensu to ci wyjdzie dno i banał;)

ja nie musze doszukiwac sie w tym tekscie ukrytego znaczenia.moze i wyrazila co tam czuje czy jakies nawiazanie do jej zycia to jest ale to nie moja sprawa,nie wiem bo jej zyciem nie zyje,proste.a on chciala znac opinie wiec poznala moja i tyle.

A podaj mi jakiś tekst, który twoim zdaniem ma sens, nie jest banalny i tak dalej:P

no właśnie... :P czyli nie ma się co czepiać Chociaż nie wiem o czym i jak by musiała napisać żeby to banalne nie było;)

Gość lubiem keczup
w refrenie powinno być coś o bobrze "nie ma, nie ma nie ma bobra, nie ma, nie ma nie ma cie Gdze jesteś bobrze, powiedz prosze bo bez Ciebie jest mi źle Bobrze jedyny, bobrze złoty, bobrze z benzyny zjedz me galoty " własnie te słowa są kwintsencją bobrzej egzystencji, są głębokie, prawdziwe a jednocześnie urzekają prostotą i kładą nacisk na losy bobra we współczesnym świecie, między wierszami jest też zawarta myśl, a raczej ostra ktytyka amatorów musztardy sarepskiej.

ale to jest banal jakich malo,to mnie rozwalilo...mowi byle mowic.pisze byle pisac.okropienstwo.sa banaly do zniesienia i takie ktorych zniesc nie mozna,dla mnie ten tekst zalicza sie niestety do tej 2 grupy.mozecie myslec inaczej,to tylko moje zdanie.

Gość Twórcza Dziewoja
TO jak ja mam to napisać i o czym, żeby to nie był banał? ... 1. TO był dzień jak każdy inny. Duszny, gorący, nagle stał się zimny! Był telefon, było ostrzeżenie. Ale jak zwykle rzucone w zapomnienie. Muzyka, rozmowa, trzymały się dalej. I nikt nie miał pojęcia co stanie się ale... Ref: Idzie armagedon, idzie armagedon. To chuj, że za chwile na łeb spadnie ci drzewo. /x2 2. I nagle czarno zaczęło się robić. Wiatr coraz mocniej, zaczął jakby bić. Ucieczka, panika, deszcz, pot i łzy. Każdy marzył, żeby to był sen zły. Cała pustynia w oczach i nic nie widzisz. Cudem trzymasz się na nogach, sam sobie się dziwisz. Ref... 3. Własnymi siłami trafiłaś do mieszkania. Pierwszy raz widzisz tych ludzi, jest pełno zamieszania. Prądu nie ma, tylko świeczki cię ratują. A na dworze siły nadal się buntują. Cisza i stary zegar zaczyna głośno bić. Scenka jak z horroru, a ty po prostu chcesz żyć. Ref... 4. Koniec wszystkiego, skończyła się burza. Nie poznajesz swego miasta, zmiana jest taka duża. Wracasz do domu, wciąż w szoku trwasz. Nadzieje, że to koniec, w głowie jeszcze masz. Zjeżdżasz jak na zjeżdżalni, emocjami w dół. Lecz nadal czujesz się jakoś pół na pół. Ref... A to?

Gość Twórcza Dziewoja
poprawka: Ref: Idzie armagedon, idzie armagedon. To chuj, że za chwilę na łeb spadnie ci drzewo. Idzie armagedon, idzie armagedon. A nad tobą ciągle lata coś bardzo dziwnego. :P

Gość Twórcza Dziewoja
aalbo to: 1. Bunt umysłu, zerwanie umowy. I nie pomogą na to, żadne rozmowy. Żadne spotkania, żadne wezwania. Ani ustanowione, od nowa wymagania. Ref. Ja stanowczo mówię NIE! Opcjonalnie, banalnie, krążą różne słowa. Moja decyzja nie zmieni się. Słyszalnie, potencjalnie, krzyczę wciąż od nowa. 2. Krytyka spojrzeniem, i różne przykazania. Stają się codziennością, wartą upokarzania. Na każdym kroku, uczucia depczesz. Bez sensu, bez dystansu, i nawet nie przecz. Ref... :)

Gość Twórcza Dziewoja
Odpiszcie :(

Gość Twórcza Dziewoja

Gość Twórcza Dziewoja
proosze

Gość Twórcza Dziewoja
Powracam ;)

Gość Twórcza Dziewoja