Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Koktajlowaaa

Narzeczony - dziwne uczucie

Polecane posty

Nie wiem jak to powiedziec.. Niedawno sie zareczylam. Myslalam ze wszystko bedzie ok. Ze sie pobierzemy i bedzie super. Ale teraz wszystko mnie w nim irytuje. Zwlaszcza jego sposób mówienia i wyrazanie zdania, jego opinie na temat mojej rodziny itp... Nie wiem co sie dzzieje. Nawet nie mam z kim o tym pogadac..

Gość ajaniewiem co ci
podobno duzo ludzi tak ma

Gość kontrolapredkosci
A o co chodzi z ta rodzina?

Gość jak ja to dobrze znam
hehe,smieszne,ale mialam tak samo:po 2 latach zareczylismy sie i jakby mnie oswiecilo,wszystkie jego wady,na ktore staralam sie przymykac oko,wylazly jak potwory z jakiegos koszmaru: on tez nie potrafil sie wypowiadac i mowil slowa,ktore wywoluja we mnie wstrzasy: swetr,chlopacy,perfum(nie byl sie za chiny ludowe tego oduczyc).i jego jazda samochodem:nie potrafil trzymac predkosci,tylko dociskal gaz i jak osiagnal 50km/h (w miescie)to puszczal i jak predkosc spadla to znowu dociskal i jechal takim kangurkiem-glowa odskakiwala mi jak pileczka poza tym byl niesamowiscie kochany,uprzejmy,oddany - ale byly rzeczy,ktore w nim nienawidzilam i to sie okazalo silniejsze - po prostu zerwalam oswiadczyny moze to smieszne,ale tak naprawde bylo teraz,po latach,jestem szczesliwa zona z kilkuletnim stazem i matka:) nie mowie,ze w Twoim przypadku tak bedzie,ale oswiadczyny to rzeczywiscie magiczny okres,kiedy czlowiek czuje sie podparty do muru: ja ciagle sie pytalam,czy chce reszte zycia jezdzic kangurkiem i sluchac jak mowi swetr albo perfum - nie dalam rady,haha;)

Gość kiedyś RER
Koktajlowaaa... Witaj w klubie :o Mam nadzieję, że to normalne i że nam minie do ślubu...

A ja myślę, że po ślubie te wady zaczną was jeszcze bardziej denerwować... Wiem to na swoim przykładzie...

Gość kiedyś RER
Cóż, baaja... mam nadzieję, że denerwuje mnie tak naprawdę perspektywa ślubu, a nie on. Ale chwilami nie wiem

Gość jak ja to dobrze znam
a co was dokladnie denerwuje? trzeba dokladnie wiedziec,czy to stres przed slubem,czy rzeczywiscie partner: bo jesli np nie chce zeby na slubie byl ktos w waszej rodziny,denerwuje go jakis czlonek rodziny albo ma jakies konkretne zyczenia co do dekoracji czy przebiegu slubu, to kij z tym,jest i minie ale jesli denerwuje was,ze nie potrafi sie zachowywac w stresowych sytuacjach,ma jakies beznadziejne nawyki czy to w zachowaniu czy w mowie,nie jest zbyt przedsiebiorczy albo zbyt madry/bystry,to niestety,ale trzeba sie naprawde zastanowic napiszcie,bo Was w Waszych partnerach przeszkadza - czasami takie wygadanie sie dobrze robi i moze ktos znajdzie jakies rozwiazanie :)

Gość kajtuś
"Przebierała,przebierała i zamiast orła za męża wróbla dostała":D

Gość kajtusiu maly strusiu
rownie dobrze mozna by napisac: bierze pierwszego lepszego z brzegu zycie polega na szukaniu i czekaniu,nic ponad to,ot,taka smutna prawda jedni biora sprawy w swoje rece i szukaja - inni biora co jest i czekaja az los zdecyduje za nich i moze laskawie pozwoli jeszcze raz poszukac-tego wlasciwego