Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna w tlumie

Miłość to taki związek, w którym jedna osoba cierpi, a druga się nudzi.

Polecane posty

Gość samotna w tlumie

Ja jestem ta, ktora cierpi

Gość to witaj w klubie

Gość ggfgdfdgfdgfdg
wy wszystkie cierpiętnice jesteście. użalanie się i marudzenie macie we krwi. haha

Gość gghgghhhgghhgg
a ty złajdaczony denny człowieku bezwzględny kutasie nie dogryzaj kazdej , bo widze masz ogromny problem z sobą !won mi stąd

Gość samotna w tlumie
chcialam dzis pogadac, a on stwierdzil ze jest zmeczony, temat wazny, bo o rozstaniu albo zmianie w zwiazku ( tylko te dwa wyjscia biore pod uwage ) a on jest zmeczony... :/ chcialam dodac ze na co dzien nie cierpie, taka sytuacja wyszla, zdarza sie kazdemu

Gość samotna w tlumie
.jesli kogos kochasz - pusc go wolno... jesli do ciebie wroci to znak,ze zawsze mieliscie byc razem... jesli nie - to nigdy nie miał byc twoj... to cytat z innego forum, ale pasuje jak ulał.

Gość poczekaj jeszcze 10 lat
to pogadamy

Gość samotna w tlumie
jutro rano czeka mnie ta rozmowa, nie chce go prosic o to zeby ,mnie przytulal itd - to zalosne, co ja mam mu wlasciwie powiedziec, a raczej jak to zrobic

Gość przytulam smutka..
"samotna w tlumie .jesli kogos kochasz - pusc go wolno... jesli do ciebie wroci to znak,ze zawsze mieliscie byc razem... jesli nie - to nigdy nie miał byc twoj..." znam podobne: "milosc jest jak kanarek w garsci...gdy zacisniesz dłon,umrze...jesli otworzysz ..odfrunie..ale wroci zeby ci znow zaspiewac...:)

Gość przytulam smutka..
ale znam ciąg dalszy.. Jeśli nie wroci to znaczy ze nigdy nie nalezal do ciebie...ale moglo sie zdazyc, ze odfrunąl i chcial do ciebie wrocic, ale nie mial sil..i czekal gdzies w szuwarach, ze pospieszysz mu na pomoc, ze go odnajdziesz, ze ci zalezy...zrobisz wtedy ten krok w jego stronę_..?.:(

Gość ***Narzeczona ***
"chcialam dzis pogadac, a on stwierdzil ze jest zmeczony, temat wazny, bo o rozstaniu albo zmianie w zwiazku ( tylko te dwa wyjscia biore pod uwage ) a on jest zmeczony... :/" powiedzialas mu o czym chcesz porozmawiac?? bo jesli nie to sie nie dziw ze stwierdzil iz jest zmeczony. Pewnie inaczej by sie zachowal gdybys wyjasnila ze to dla ciebie wazne. A nawet gdybys to dodala ze a on powiedzialby ze jest zmeczony to on moze wlasnie rozsadnie pomyslal..... jestem zmeczony wiec nie jestem w formie do prowadzenia powaznych rozmow pewnie bede bredzil i nie potrafil zebrac mysli.... i doszedl do wniosku ze sprawami waznymi zajmiecie sie w takich okolicznosciahc na jakie one zasluguja

Miłość to taki związek, w którym jedna osoba cierpi, a druga się nudzi W tym coś jest, niestety i wielokrotnie z taką sytuacją się spotkałem. Choć najczęściej jest tak ze jedna osoba ma to gdzieś a druga cierpi i się nudzi.

Gość Jeżeli w związku...
...jedna osoba cierpi, a druga się nudzi..to gdzie tu miejsce na miłość?..raczej nie ma mowy o milosci..

Gość ciekawe stwierdzenie

Gość mow za siebie....