Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytajaca ona

Pytanie dotyczace WESELA...? Zaprasic/Nie zaprosic

Polecane posty

Gość Pytajaca ona

Przepraszam odrazu ze tu tez zadaje to pytanie ale to jest bardziej "ruchomy" dzial... A zalezy mi na opini innych... Kilka dni temu spisywalismy z narzeczonym liste gosci z jego i z mojej strony... Nie chcemy robic wielkiego wesela, tylko takie srednie. Wstepnie wyszlo nam 80 osob, wiekszosc osob jest z jego strony - z mojej mniej. Postanowilam zapraszac tylko ciotki i wujkow bez doroslych juz ich dzieci ktore juz maja swoje wlasne rodziny rodziny... Zaprosze jedynie kuzynostwo od ojca chrzestnego i od matki chrzestnej... Jednak pietro nizej mieszka moj kuzyn dorosly ma 25 lat z rodzicami, i jego rodzicow owszem zaprosila bym bo jak mowilam ciotki i wujkow zapraszam ale jego nie bardzo chce... Nie przepadam za nim za bardzo, i nie chcialabym chyba zeby byl na naszym slubie-niemam do niego zaufania (Zawsze robil ze mnie najgorsza przy ludziach i zle mnie traktowal i mam do niego za to zal...itp...) Czy bedzie to bardzo nie ladnie, jesli go nie zaprosze? Bo zapraszam tylko kuzynow od chrzestnych...

Gość jkahdkd
Podnosze

Gość jehrjehjrhejrhejhrje
osobiscie bym nie zaprosiła :)

Gość jehrjehjrhejrhejhrje
chyba nie chcesz by osoba ktorej nie lubisz swoim widokiem zepsuła ci ten wspaniały dzien ? kiedy masz wesele ?:) ja mam w sierpniu :) powodzenia 🌻

Gość Pytajaca Ona
Dzieki za opinie :) Ja dopiero w przyszlym roku, bo teraz zaloba i plany zmienilismy - ale trzeba zaczac planowac powoli :(

Gość ja na Twoim miejscu
byłabym konsekwentna i nie zaprosiła... albo wszyscy albo nikt