Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfegrbhgjnm

herbalife- czy dziala

Polecane posty

Gość sdfegrbhgjnm

Czy ktos schudl na diecie herbalife>? Na czym to wszystko polega\? nie je sie nic i tylko te drinki pije|??

Gość do sdfegrbhgjnm
nie diala, to chlam!

Gość anatemkas
TO samo co oni wciskają za grubą kasę możesz kupić za 1/3-1/5 tej ceny w sklepach dla sportowców (odżywki białkowe) czy aptece (witaminy, błonnik). I nic z tego nie jest potrzebne przy rozsądnej, dobrze ułożonej diecie.

Gość hmm ja nie mialam jej
ale znam babke ktora schudla na tej diecie duuuuzo kg.

co wy piszecie za pierdoły !! ja stosuje diete 5 miesiecy i schudłam 29 kg !!! I nie chce mi sie czytac takich pierdołów

Gość ahaaaaaaaada
Tiaa.... słuchajcie spamerki. Google jasno pokazuje, ze niunia sprzedaje to giewno.

Gość asiaaaaaaaaaaaaaaaaa
moja wspolokatorka to kiedys kupila wydala mase kasy zal mi bylo na nia patrzec jak jadla ta zupke z wody schudla moze z 5kg ( dosyc szczupla byla ) oczywiscie wszystko wrocilo za te 3 stowy lepiej kupic karnet na silownie;)

Stosowałam Herbalife 10 lat temu, w 3 miesiące schudłam ok. 12kg), gdy się pilnowałam wszystko było ok, ale niestety kg wróciły w ciągu paru lat z nawiązką. Rok temu zaczęłam stosować dietę Dukana - francuska dieta proteinowa, zrzuciłam 13 kg w 4 miesiące, wagę utrzymuję do tej pory, wg mnie najlepsza dieta ze wszystkich, zmienia nawyki żywieniowe. Szczerze polecam.

Gość wfff
Tess w 3 miesiace bez herbalife ograniczajac jedzenie o polowe i cwiczac chociaz te 3-4 razy w tygodniu tez bys te 12 kg schudla...

Gość wfff
co do karnetu na siłke popieram assssssie w 100%

Pewnie, że schudłabym ćwicząc, tylko jest mały problem nienawidzę ćwiczyć i nic na to nie poradzę. Jedyna forma ruchu jaka mi odpowiada na co dzień to spacery i właśnie one są zalecane w diecie proteinowej (intensywne ćwiczenia są wręcz zabronione, zwłaszcza na początku).

A po za tym będąc na Herbalife czułam się rewelacyjnie, miałam dużo energii i nie byłam głodna. Są to drogie suplementy, ale można obniżyć koszty kupując pakiet konsultantki i mieć 25% zniżki na wszystkie produkty.

Gość dieta dla kobiet
CHCESZ SCHUDNĄĆ??? bez glodu efektu jojo? Sprawdz DIETA INDYWIDUALNA dla kobiet! uladana specjalnie dla Ciebie. www.dieta4u.com.pl/kobiety.html zapoznaj sie - nic nie tracisz a mozesz wiele zyskac

Gość ahaaaaaa
Co za spamerski temat!!!! WON!