Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutne otschy

pożegnanie z Tobą.....

Polecane posty

Gość smutne otschy

chciałam byś umarł, teraz umierasz a ja zamykam oczy i planuję swoje życie jak ustawię meble jakie kwiaty posadzę jaką firankę zawieszę jakiej muzyki posłucham i wiesz co? otwieram oczy i widzę, że umeblowałam dom Tobą Twoim zapachem Twoim głosem Twoją muzyką I nawet nie wiesz jak pragnę byś żył :( :(

Gość Toba
nara 🖐️

Gość prawie żonaty
ja na dobranoc powiem Ci jedno Nie płacz za chłopem śliczna królewno znajdziesz innego i to lepszego co dom postawi ci z klocków lego:)

Gość Cos milego
dobre

Mam dość waszych wierszyków, To się w głowie nie mieści, Forum nie dla takich mistyków, Nic nie ukoi ich boleści... :O

Gość spokojnej nocki
to bylo wybitne

Gość Niedobra......
prawie zonaty to ty za krolewnami sie uganiasz no prosze :)

Gość smutne otschy
zamiast uciec w sen katuję ucho Twym oddechem i myślę, że może to ostatni i zamieram razem z nim nie muszę patrzeć by widziec Twą twarz pamiętam ją pamiętam jak ją kochałam pamiętam jak nienawidziłam jak chciałam by Twoje słowa myśli gesty zadźgały Cię tym samym okrucieństwem tak żyłam marząc o Twym ostatnim dniu tak żyję marząc byś jeszcze wiele lat mógł mnie ranić poniżać to ja chora z miłości to ty chory śmiertelnie

Gość smutne otschy
dlaczego????? przecież wszystko na świecie krzyczało, że będziemy się kochać!!!! nieskończenie niezmierzenie najpiękniej jak można jak wiec świat mógł się tak pomylić??? jak ja mogę snuć sen o innym życiu skoro odchodzisz czemu teraz nie umiem cię nienawidzić??? czemu znów czuję, ze mogliśmy się jeszcze kochać??? nieskończenie niezmierzenie najpiekniej jak można...

Gość tanta paura
ładne prosze o wiecej

Gość a o co chodzi