Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alertwsdc

Kto ma ciężej w życiu chłopak czy dziewczyna?

Polecane posty

Gość alertwsdc

aspekty biologiczne,hormanalne,akceptacja społeczna,obowiązki,

Gość alertwsdc
i dlaczego?

Gość balbina de fantazja
dziewczyny,kobiety mają gorzej.

Gość alertwsdc
kobiety mają zdrowsze hormony w sobie.estrogeny.

Gość marin188888888
faceci bo musza sie starac zeby bzyknac a taka dziewczyna jak chce to sie bzyka na zawolanie

Gość balbina de fantazja
kobiety! -miesiączka. -ciąża przez 9 miesiecy. -poród -w 90% opieka i wychowanie malucha jest na jej barkach. -musi znosić nałogi męża. -lub samotność(bo facet zrobi dziecko i tyle go widzeli:)) -burza hormonów czyli klimakterium.(rzeczywiście hormony to mamy zajebiste:D) -starość.

wszyscy maja ciężko chyba ten co wszystko w dupie i olewa to ma lżej obojętnie gdzie mieszka co je i co pije

Gość LoBoToMiA
balbina de fantazja zgodnie z twoim tokiem myslenia samotna kobieta bez dziecka i faceta bedzie prawie najszczesliwszym czlowiekiem na swiecie ;)

Gość Natusia_
Proszę zagłosujcie na moją walentynkę: www.ilovemilka.pl/vD8AD7

Gość kurczakowa
Ja uwazam, że baby mają ciężej, bo więcej problemów sobie same wymyślają. Dla mnie miesiączka to zadna męka, a nałogi mają tak faceci, jak i kobitki. I jak sie nie chce, to nie trzeba ich znosic

Gość balbina de fantazja
>>>a nałogi mają tak faceci, jak i kobitki. I jak sie nie chce, to nie trzeba ich znosic

Gość balbina de fantazja
a nałogi mają tak faceci, jak i kobitki. I jak sie nie chce, to nie trzeba ich znosic - pewnie, bierzesz dzieciaki i idziesz pod most!

Gość kurczakowa
Nie - mialam na myśli, ze nie bierze się byle czego, pierwszego lepszego który się nawinie. Ja za faceta z tendencjami do alkoholizmu po prostu bym nie wyszła. Za palacza tez nie. Dlatego mam męża, który ani nie pali, ani nie pije

Gość alertwsdc
Właśnie ja też sądzę że miesiączka to nie jest uciążliwe.

Gość balbina de fantazja
gratuluję szczęścia w takim razie , oby trwało jak najdłużej:) -i nic tego nie zmieniło.....

Gość LoBoToMiA
"bierzesz dzieciaki i idziesz pod most!" Dzieci z nieba nie spadają , i WIDZIALY GALY CO BRALY.

Gość kurczakowa
Balbino, ty masz chyba jakieś skłonnosci do marudzenia. Taka ciaża straszna? To sie nie zachodzi, musu nie ma. Tym bardziej, ze , jak wynika z twojej wypowiedzi, wszystko, co zwiazane z dzieckiem, to udręka dla kobiety.. A jak meżczyźni są tacy okropni, to się zwiąż z kobietą

Gość kurczakowa
A starosć - no niestety, nie tylko kobiety jej doświadczają

Gość LoBoToMiA
Dokladnie, nie ma przymusu ani do zwiazku ani do dziecka, a jak ktos wpadl to niech ma pretensje do siebie a nie do kogos :D

Gość alertwsdc
dziewczyny mają estrogeny który jest źródłem witalności i piękna a chłopaki tylko testosteron który popędza do seksu.Jak piszą na niektórych forach kobiety że buzuje im w mózgu i zawłada nim.TO UPOKARZJĄCE.

Gość kurczakowa
a jakby tak na to patrzyć, to tak wygląda życie faceta : -nocne polucje -fochy żony przez 9 miesięcy ciąży -w 90% cieżar utrzymania domu, bo kobieta opiekuje się dzieckiem (w 90% jak napisalaS) -musi znosić nałogi żony -albo samotnosć -starość -a do tego prostata, lysienie, andropauza

Gość balbina de fantazja
no faceci jakoś nie rodzą a perzdtem nie chodzą w ciąży przez 9 miesiący więc ta przyjemność im odpada :D

Gość balbina de fantazja
nie jestem maruda tylko pisze jak jest :)

Gość LoBoToMiA
"-fochy żony przez 9 miesięcy ciąży" Jakby fochy sie konczyly na ciazy, to bylby raj na ziemi ;) Wystarczy PMS i jeden nie umyty talerz, 3 wojna swiatowa jak w banku :P

Gość kurczakowa
Ja po prostu nie mogę czytać takich bzdur. Baby same latają za chlopami i nalegają na dzieci, bo facet w większosci przypadków woli taką decyzje odsunąć na później. A potem o jaka ja biedna, o jaka nieszczęśliwa, bo mam okres, bo mam macicę, bo sama chcialam dziecko, to je teraz mam, a wczesniej musiałam donosic i urodzic

Gość LoBoToMiA
Kurczakowa :classic_cool: Wiesz lzej czlowiekowi na duszy jak sobie pomarudzi, czasami tylko to mu pozostaje :D