Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosia 234

wkurzyłam się na matkę

Polecane posty

Gość mama dobra rada
wy idioci nie majacy - jak zwykle niczego nie zrozumiała.

Gość wy idioci nie majacy
nie sądz innych po sobie:p i nie generalizuj, bo brak slow :p napisz jeszcze jedna brednie "kazda matka chce dobrze dla swojego dziecka"- śmiech na sali jednak z ksiezyca... :o 🖐️

Gość buahahahahahahahhaahah
bandanka no kooorfaaaa masz ok 50 lat i pisujesz na kafe??????????????? jezuuuuuuuuuu babo no przejebana jestes!!! pogratulowac zjebanego zycia

Gość mama dobra rada
powtarzam: wy idioci nie majacy - jak zwykle niczego nie zrozumiała.

Gość wy idioci nie majacy
aha, :D sorki nie zauwazylam ze dobrze jest w cudzyslowiu sorki. po prostu denerwuje mnie to ze ludzie mysla ze wszystkie matki są zyczliwe itp

Gość mama dobra rada
:D

Gość gosia 234
mama dobra rada---coś w tym jest że mama chętniej sie do mnie wtrąca bo dla synowej nie chce być teściowa ta z kawałów, a tamtej łatwo sie pomądrzyć jak niańkę ma z mojej matki darmową i lata po starszego do przedszkola jej na kazde zawołanie Jasne że nie musze sie tłumaczyć po co coś tam kupiłam ale wkurza mnie to ze na każda wzmiankę o jakimś remoncie na przykład (jestem na swoim bo ktoś pytał, mieszkam we własnym domu) reaguje pytaniem "a po co" podczas gdy sama odnowiła sobie mieszkanie i , zmieniła meble stopniowo na nowe, pralkę lodówkę itp. Powtarzam, nie chce żeby mi coś kupowała ale żeby sie cieszyła jak coś kupię/ zmienie, żeby dopingowała zebym coś miała a nie jak bratowa coś kupi to fajnie bo przeciez nie mieli (np. tv) a jak ja to a po co ci przeciez stare jeszcze dobre ps. a dlaczego mając 50 lat nie można siedzieć na kafe

Gość bandanka do buhahahhahaa
a ty jak będziesz miała 50 lat to tylko ciepłe gacie i zapiecek? co ty myślisz że takie sytuacje to tyczą się tylko w twoim wieku? to nie masz jezscze dziecinko pojęcia o życiu

i gdzie jest tu mowa że powyżej 30 wstęp na kafe zabroniony ?

no ale jak się używa naprzemian słów jezuuuuuuu i wulgaryzmów to widać poziom umysłowy piszącej