Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zarazka_

Dlaczego on milczy

Polecane posty

Gość zarazka_

Od kilku dni mój chłopak w ogóle się do mnie nie odzywa. Nie odpisuje na esy i nie odbiera telefonów. Ostatnim razem jak się widzieliśmy było wszystko ok. Nie pokłóciliśmy się ani nic. Wszystko było dobrze, a teraz cisza z jego strony. Czemu faceci są tacy skomplikowani? Jednego dnia jest wszystko wspaniale a na drugi mogliby wcale się nie odzywać...i nie widzą w tym nic złego :-( a mnie już coś trafia bo nie wiem na czym stoję i co mam o tym wszystkim myśleć. Mam to rozumieć jako koniec związku? Co o tym myślicie?

nie zalezy mu na Tobie- w przeciwnym razie sam dążyłby do kontaktu z Toba. Wiem, ze to przykre ale pozbadź sie zludzen i nie marnuj czasu na takiego faceta

Gość wredna katarzynka
bo znalazł sobie inną i ma cię głęboko w dupie...tak to z nimi jest!!

A nie masz telefonu do jego kolegi albo kogoś z rodziny, żeby zapytać się czy z nim wszystko w porządku? Może zadzwoń na domowy? Jak odbierze to wtedy dopiero będziesz mogla zastanawiac się czy ma Cię gdzieś

Gość zarazka_
Dzwoniłam wczoraj do niego i nie odbierał. A domowego nie ma.

Gość jakija
nic prostrzego, zagraj jego lartami, tez zaprzestań prób kontaktów i odpusc sobie, poczekaj na rozwój wydarzeń i wróc tu i opisz

Gość dsfasdafsdf
bo posuwa inna

Gość zarazka_
Spotykamy się od października, ale wcześniej to różnie bywało. tak na dobre to jesteśmy razem od polowy stycznia.

Gość lucek B
od stycznia do poczatku lutego i juz sie znudził - palant

W sumie krótko,ale jesli wczesniej sie tak nie zachowywał a teraz robi jak robi,to widocznie uznał,ze nie chce byc w związku i olewa sprawe...Oni tak mają,nie odzywają się,my próbujemy zapomniec,a kiedy nam sie to udaje,to oni znów sie pojawiają...Jesli facet tak sie zachowuje to zostaw go,tez sie nie odzywaj.Chociaz wiem,ze to trudne,to jest to najlepsze wyjscie.Bo po co masz sie poniżać i płaszczyć przed nim prosząc o jakis odzew z jego strony.Olał Cie to Ty olej go!!! Powodzenia🌼 :)

Gość zarazka_
Może i krótko, ale zanim zgodziłam się być razem zapewniał mnie, że mu bardzo zależy, że mnie kocha i że jest pewien że chce być ze mną. a tu nagle...

Gość fghfgh
no jak by ci tego nie powiedzial to by nie poruchal

Gość zarazka_
fghfgh - dlaczego mierzysz wszystkich jedną miarą??? jeśli myślisz, że o to mu chodziło to się mylisz !!!