Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Huragan nie kobieta

jestem oskarżona o coś czego nie zrobiłam!!!!

Polecane posty

08:33 huragan nie kobieta proszę moderatora o pomoc w wyjasnieniu nieprzyjemnej sytuacji jaka zaszła między mną a Duch Cafe, weszłam przez przypadek na jego temat i tam zostałam oskarżona że jestem Krwawą Miazgą z która on się miał pokłócić, i on ciągle myśli żę jestem Krwawą Miazgą a nią przecież nie jestem, jak mam to udowodnic jak Duch Cafe nie chce słyszeć wyjaśnień i nie docierają do niego żadne wyjaśnienia, co ja mam z tym wspólnego że się z kimś pokłócił? dlaczego ja muszę brać za to baty? jak moge takie nieporozumienie wyjaśnić? proszę o pomoc w tej sprawie !!!!! 08:34 [zgłoś do usunięcia] huragan nie kobieta 03:05 [zgłoś do usunięcia] duch cafe teraz mam pytanie do ModerMaxa jak to możliwe: Otrzymuje info Huragan, krwawa miazga kafeteria.pl nie wie gdzie jest temat Topic i po minucie jest na TOPICU a tematów o Krwawej Miazdze jest 115 sztuk.więc co cud?? miej i patrzaj w 08:25 [zgłoś do usunięcia] huragan nie kobieta Panie moderatorze, Duch Cafe napisała mi że mam sobie w google wpisać krwawa miazga kafeteria.pl no i wspisałam i tam jako pierwszy wyskoczyła mi temat TOPIK na którym jest rzeczywiście krwawa miazga i tam klikłam i się pojawiło a duch jeszcze napisał tak 16:04 [zgłoś do usunięcia] duch cafe idż na temat TOPIK i wszystkiego sie dowiesz 08:36 [zgłoś do usunięcia] huragan nie kobieta on mi napisał gdzie mam się udać wiec nie wiem o co mu chodzi !!!!! proszę mi pomóc !!!!!

duch kafe to przedewszystkim facet :) nie przejmuj sie zbytno :) takie rzeczy sa tu na porzadku dziennym

jeżeli chodzi o użytkownika duch kaffe to nie wdawaj się z nim w zadne dyskusje:D kiedyś oskarzył mnie o wysyłanie obrazliwych maili i straszyl policja inernetową...wtedy uzywał innego nicka... olej to...🖐️

dzięki;-) tez wtedy twierdził,ze ja to ktoś inny...szkoda na takie cos czasu...po prostu ignoruj....

Gość pomieszanie z poplątaniem
A o co chodzi? Nic nie kumam z tego Twojego postu Kto się z kim pokłócił i o co? Kto gdzie kliknął? W jaki topik? Co tam było? No i na jakiej podstawie zostałaś KM?

ja wiem ale nie chcę byc tu oskarżona o coś czego nie zrobiłam, no właśnie i o jakimś mailu mi tez pisał że Krwawa miazga mu jakieś maila napisła , co mam robić?

Gość Pani PRAWDAAAA
nie przejmuj się ignoruj go

a jak mogłabym takie coś wyjaśnic, pisałam juz do Krwawej Miazgi i mo napisał tak 20:11 [zgłoś do usunięcia] Bó Krwawa Miazga nie może być Tobą,ponieważ jest mną.Duch,doskonale o tym wi.Nie kłopotaj się.

Gość ty jesteś dupa nie kobieta
i przestań nudzić, duch kafe jeden świr a ty druga

Gość
:o

Prosze Państwa! Kafeteria to wolne, otwate i anonimowe forum internetowe. Każdy moze na nim pisac pod dowolną liczbą zarejestrowanych (czarnych) lub niezarejestrowanych (pomaraczowych) nicków. Take reguly tu obowiazują i trzebva sie z tym liczyć. Moderacja ma slużyć tylko pilnowaniu by uczestnicy nie łamali prawa, regulaminu forum i nie przekraczali powszechnie przyjętych norm międzuludzkich np. nie ubliżali innym uzytkownikom. Do nieporozunmień miedzy forumowiczami - o ile nie przekraczaja wspomnianych wyżej zasad - moderatorzy nie powiini się wtrącać! Zdarzało się że nie respektowali tej zasady i zawsze źle to sie kończyło.

Gość bywalec 1 na luzie
"...Zdarzało się że nie respektowali tej zasady i zawsze źle to sie kończyło. " Szczegoólnie dla nich! :P:P

Gość wez idz na spacer
bo jestes babo uzależniona od cafe, dyrdymały piszesz i tyle to FORUM a nie swiat rzeczywisty dl amnie mozesz byc nawet krwawą zocha albo wietrzykiem wybrzeza, wali mnie to a ty sie za REALNĄ robotę weź.

Gość kurczakowa
Dołączam sie do rady - przewietrz sie i nie wierz we wszystkie bzdury, które ci napisze jakis pryszczaty nastolatek na kafeterii. Bo on siedzi i zaśmiewa sie do rozpuku, ze wzięłaś to na powaznie

Gość bywalec 1 na loozie
Qrva! Następny nick mi zbanowali! 😠

Gość kjhjjklhjhljhljl
masz tylko 40 wpisow, wiec mala strata - zmien nicka :)

Gość nie rob wsi
ile ty masz lat kobieto? 15?