Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vanili

Orbitrek magnetyczny - efekty....

Polecane posty

Proponuję poszukać na allegro, są tańsze... ludzie kupią, nie używają i wyzbywają się za pół darmo...

czy u Was też pada???? o rowerze nie ma co marzyć! jedynie siłka...

Gość maria 13
teraz to rower lepszy?

Gość _ulinek_
dla mnie to nudne tak po 10 min /dzień wystarczy

Gość marianna pe
czasem ćwiczę wygoda, bo w domu

Gość marianna pe
i jak/ idzie na orbim/ :P :P :P :P :P :P :P :P :p:

Gość marianna pe
UŻYWACIE?

Gość marianna pe
nie

Gość serfswex
orbitrek to bzdura .....a glupi ludzie kupuja to cos zamaist samemu zabrac sie za siebie

Witam, jestem tu nowa :). Kilka dni temu naciągnęłam męża na orbitrek, jest to mój pierwszy orbitrek i z powodu braku kasy nie miałam za dużego wyboru w sprzęcie, kupiłam taki z 5kg kołem zamachowym i na poczatek muszę być zadowolona. Mąż twierdzi że nie wytrzymam i szkoda kasy wiec jak nic nie schudne to bedzie po raz kolejny mówił że miał jak zwykle racje. Przed wczoraj aqua aerobik 45min, wczoraj orbitrek na najlżejszym obciażeniu 60 min do tego zaczęłam brać 2 x2 tabl Term Line II, dzis orbitrek 50 min i wieczorem aqua aerobik 45min. Bolą mnie łydki, ramiona i trochę w krzyżu. Mam zamiar codziennie ok 60min wytrzymac na orbitreku i aqua aerobik 2 razy w tyg po 45min. Schodzę z orbitreka mokra a i dodatkowo zakładam spodenki neoprenowe. Póki co to zauważyłam że ciągle chce mi sie pić. Sporo kg mam do zrzucenia. Uparłam się i albo schudnę albo zdechne ;) Pozdrawiam :)

Gość ayris
Według mnie orbitrek to świetne urządzenie. Moja znajoma ćwiczy na nim od dwóch miesięcy i już zrzuciła 15 kg:) Ja mam do zrzucenia ok 10 i myślę o zakupie orbitreku marki hop sport z http://www.hop-sport.pl/product-pol-569-Orbitrek-magnetyczny-HS-4030-i-2-gratisy.html Długo odkładałam kasę na ten cel i w końcu będę miała orbitrek:) Zastosuję dodatkowo diet MŻ i mam nadzieję, że do września zobaczę efekty.