Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dc

czerwona herbata pytania

Polecane posty

Czy ktos pije przez dluzszy czas czerwona herbate i widzi jakies efekty? jesli tak to jakie i przez jaki czas? Kiedy najlpeiej ja pic (przed czy po posilakch) i w jakich ilosciach? no i jaka herbate bo pewnie sa rózne

hej nikt tu jej nie pije

Gość lumena23
ja pije od 8 stycznia codziennie, no moze 2 dni sie zdarzylo nie wypic ani jednej (brak czasu), a tak to 2,3 lub 4 kubki dziennie, też chcialabym wiedziec czy to cos daje, ja do tego zażywam tabletki na odch, do tego dietuje troche cwicze i z 67 mam niecale 62;)

no to chyba niezle a do tego jeszcze jaies cwiczenia by sie przydały ja od wczoraj pija i robie 6w wiec mysle ze beda efekty a dobrze sie po niej czujesz bo słyszałam ze niektórym nie słyzy?

sama herbata nic nie da! to tylko reklama! piłam...i zero...

Gość gość
Picie jej nie oznacza ze sie chudnie :)

ja kiedys pytalam dietetyczki - ona powiedziala, ze czerwona nie wplywa na przemiane materii ani chudniecie, wrecz przeszkadza mowila, ze powinno sie pic zielona herbate alebo ziolowe mieszanki - tylko bez czerwonej

Gość anai
witam pije czerwone herbate od paru latek mysle ze ona dziala jak sie cwiczy i stosuje jakas diete do tego ja jedynie uwazam ze trzyma mnie w wadze ktorej jestem przy takich ilosciach zjadynych slodyczy przezemnie powinnnam wygladac jak maly hipopotam nie jestem jakas super zgrabna laska ale nie jestem gruba wiec mysle ze to zasluga herbaty pije tylko lisciasta podobno lepszy efekt

Gość ja sie nie odchudzam
bo nie ma z czego, mam 172 cm i waże w porywach 55 kg ale szukałam czegoś co dodaje zywotnosci i energii, w ten sposób trafiłam na guaranę w tabletkach, za 60 szt zapłaciłam ok 18 zł, jako środek energetyzujący sprawdza się bardzo dobrze, dodatkowo zupełnie przypadkowo dowiedziałam sie i mogę na sobie potwierdzić, że niweluje uczucie głodu, podobno przyspiesza spalanie tłuszczu w organizmie, tak napisali w ulotce ale po sobie nie widze, biorę ja od 2 tygodni, rano jem w domu talerz gorącej, domowej zupy, w pracy dwa średnie jogurty, przychodze do domu na obiad najwczesniej na 15 i wcale nie jestem głodna, chociaz wczesniej było inaczej :P kolacji nie jem w ogłe bo jak juz wcisne jakis obiad to jestem najedzona maxymalnie, nawet gdybym chciała cos upchac z obrzarstwa to wydaje mi sie ze nie mam miejsca, a najlepsze jest to że zwyczajnie nie mam...ochoty jeść :P dobra ta guarana :D

toznaczy ze co to sciema i nic nie pomaga a yle sie o niej naczytałam ??ze morderca tłuszczu itp??

Gość a ciotka idalia
z tym morderca tluszczu to prawda, ale tu chodzi o prawdziwa chinska czerwoan herbate, taka co sie kupuje ze grube piniąchy ;] ani polskie ekspresowki ani ani nawet sypane raczej Cie nie odchudzą. Ale z doswiadczenia wiem ze czerwona mi pomgaga na kacu wiec cos jest na rzeczy z tym oczyszczaniem.

kiedys w zime robilam sobie taki litrowy dzbanek i popijalam przez caly dzien,nie chcialo mi sie jesc i potem zauwazylam,ze schudlam 2kg,potem przestalam ja pic bo poprostu zapominalam albo jak juz zaparzylam to nie wypilam,moja kolezanka wspomagala sie nia i schudla(dieta+fitnes.Prawda jest jednak taka,ze dieta i cwiczenia sa kluczem do wymarzonej sylwetki,tabletki,herbatki i inne bajery to zwykly chwyt reklamowy,bo wiadomo,ze zdesperowana kobieta zaplaci kazde pieniadze za niby cudo i producenci takich rzeczy zarabiaja krocie

Gość
hm, to w końcu pić czy nie pić? :D