Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facetnapoziomie

czemu tak kobiety klamia?

Polecane posty

Gość facetnapoziomie

poznalem przypadkiem kolezanke siostry, nawet ladna ale nie w moim typie a na drugi dzien siostra mowi mi, że kolezanka jej mowila jaki ja przystojny i super w ogole, mister uniwersum a ja wiem jak wygladam i jestem raczej brzydki :p po co tak klamac, przeciez facet i tak sie nie zlapie na takie glupie komplementy :classic_cool:

Gość bąbel ... hehehe
o kurva a może ona jest turpistką i Twoja brzydota akurat ja kręci ??? :classic_cool: pomyśl chłopie :P🖐️

Gość a to moze
dla odmiany byś pomyslał że moze nie jaesteś taki brzydki jak ci sie wydaje? Po co miałaby tak kłamac? Przeciez siostrze to powiedziała nie tobie. Może przestan się dobijać i podwyzsz swoją samoocenę

Gość Porąbaniec nie z tej ziemi
bo lubimy:D

może jej sie po prostu bardzo spodobałes? :)

Gość qqqrka.
gdybyś nie złapał się na komplementy, to nie przeżywałbyś tak tego i nie zakładał topików na kafe. ruszyło cie to i połechtało twoja próżność leszczyku ze słabą psycha :D a teraz udawaj dalej nieosiągalnego memejo życiowa :O 🖐️

Gość facetnapoziomie
nie jestem ladny ale mam inne zalety na ktore leca babki jak zaradnosc i niezaleznosc :p ale po co klamac w tak oczywistej kwestii jak uroda :p

Gość ubrane fakty
przecież nie Tobie mówiła ,tylko siostrze:O

uroda jest kwestią względną. mi się zawsze podobali faceci uwazani powszechnie za brzydkich (ze pojade znanymi twarzami - Daniel Olbrychski czy Kevin Bacon), a uważani za przystojnych typu Tom Cruise i Brad Pitt juz nie. jej sie podobasz i tyle :)

Gość a to moze
a mi sie zawsze podobał Markowski i Linda. Dla mnie taki typ faceta jest mega meski

Gość facetnapoziomie
olbrychski jest powszechnie uwazany za brzydkiego :classic_cool: dobre :p

heh, no nie wiem, do tej pory jak komuś mówiłam że mi się on podoba to były reakcje "o Jezu, jak to, on taki brzydki" :P mi sie podoba, wiec wiesz, nie jestem obiektywna :D

Gość facetnapoziomie
no poopowiadajcie mi jeszcze jaki jestem wspaniały, tylko tego sam nie widzę, bardzo to mnie podnieca i daje dużo satysfakcji, no dalej :classic_cool:

Gość akacjaaaa
w Potopie olbrychski byl nieprzyzwoicie przystojny, chyba ze mowisz o terazniejszym olbrychskim :p

o każdym :) on mi sie podoba niezależnie od wieku :) moze dlatego ze ma CHOLERNIE seksowny głos :P