Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarnulka37522

czy to może tak bolec????

Polecane posty

witam wszystkich chce zapytac o jedna rzecz jezeli pobolewa w podbrzuszu tak jak na miesiaczke a okres nie nadejdzie to ten ból może oznaczac ciąże czy któraś z was tak miała????????prosze o odpowiedzi

Ja miałam ból jak na miesączkę tyle że wcześniej się zaczął niż zwykle (bo przed miesiączką 2 dni a w ciąży prawie tydzień przed terminem spodziewanej @, zapamiętałam bo planowaliśmy dzidzię:) )

może :) mnie bolał brzuch jak na okres przez pierwsze 3 miesiace ciąży w czasie gdy zwykle miałam miesiaczke :)

Gość a co ja wrózka
tak, ja miałam dokładnie tak, ból jak na okres, a okresu brak i brak..., test zrobiłam i był pozytywny

Gość malutka874
baaaaaaaaaaaardzo możliweeeeeeeeeeeeeee mnie brzuch bolał jak na miesiączkie co chwile biegałam do łazienki spr a tu ani widu ani słychu obecnie jestem w 32tyg :););) i czekamy na Synka w Lany Poniedziałek ;)

To przelicz mniej więcej kiedy powinnaś dostać @ dodaj tydzień i jeśli w tym czasie nie nadejdzie to zrób test... szybszym sposobem jest badanie beta hcg z krwi... wynik będzie wcześniej i będzie pewny, badanie nie jest drogie a wynik następnego dnia...

z moich obliczen wynika ze okres powinnam dostac za dwa lub trzy dni i ten ból co mam to zaczoł sie jakies pare dni po stosunku i do tej pory go odczuwam to jest taki dziwny kucie w janikach i dodam ze czesto chodze to toalety w nocy chociaz zabardzo nic nie pije duzo test sobie zrobie 14 lutego w dniu walentynek:-)))