Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna kuzyna chłopaka

dziewczyna kuzyna chłopaka nie mogę jej znieść

Polecane posty

Kuzyn mojego chłopaka ma dziewczynę, jest baaardzo ładna, ma duże piersi, jest szczupła, no z wyglądu super i do tego zawsze miła i uśmiechnięta. Nie mogę jej znieść a chyba będziemy musieli iść na ich wesele. Martwię się, że mojemu chłopakowi się podoba, na pewno mu się podoba bo jest taka w jego typie, nie chcę iść, nie chcę się w ogóle z nimi spotykać, na chwilę obecną widzieliśmy się tak do 3-4 razy na rok ale ja nie chcę wcale.

Gość karolajna555
Boże jaka Ty głupia jesteś. Jeśli jest atrakcyjną kobietą to dziwne żeby mu się nie podobała. A twoje podejście jest bardzo dziecinne.

Gość futszimutszi
to nie jest az tak żle ja nie znosze siostr mojego chlopaka To uwierz mi gorsze Dziewczyne kuzyna mozesz spotkac, nie musisz Mozesz tak kierowac spotkaniami, zeby sie z nia nie widziec Ja nie mam takich mozliwosci, musze te idiotki spotykac czesciej nizbym chciala :/

futszimutszi a co robi ta siostra, może postaraj się jakoś ograniczyć do minimum te spotkania, no i o siostre przynajmniej nie musisz być zazdrosna. może moje podejście jest dziecinne ale ja niecierpię też ludzi, którzy uśmiechają się 20 godzin na dobę, nie wierzę takim ludziom a ona właśnie taka jest, bardzo przymilna, aż do bólu, kiedyś się dowiedziałam, że jest po kiepskim związku i teraz na siłę stara się wyjść za mąż, pewnie dlatego jest taka miła do bólu, stara się być idealna.

Chodzi o wszystko co jest z nią związane, o wygląd bo oczywiście czuję się gorsza, o zachowanie bo nie chcę wyjść przy niej na jakąś nadętą pipę a ja nie umiem normalnie radośnie podchodzić jak ją widzę.

No co nie wierzę, że wy tak uwielbiacie wszystkich ludzi na ziemi.