Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

urzekajacakafeterianka

Kolczyk w wardze

Polecane posty

a nie boisz się że jak wyjmiesz ten kolczyk i będziesz coś pila to przez tą dziurkę będzie się wylewało ? :/

fAJNIE WYGLĄDA ALE Z BOKU BO NA ŚRODKU BRODY TO TAK KICZOWATO JAK DLA MNIE. sAMA MAM NA WARGĄ I MNIE SIE PODOBA :)

Gość loopain
jak kolczyków w wardze/nosie/dupie nie miała co druga nastolatka to może i to był dobry pomysł. teraz to już nie robi żadnego wrażenia, więc po jaki chuj dziurawić sobie gębę skoro jedyną reakcją będzie litość 😴

Gość dr. Evil
w której/jakiej wardze?

jak sie wyjmie kolczyka to dziurka szybko zarasta. miałam juz 2 razy przebijana warge i nie mam sladu :)

resztki jedzenia będą dostawać się do tej dziurki i po dłuższym czasie będą tam gniły i śmierdziały :|

i tutaj nasuwa sie pytanie w jakim charakterze pracujesz??? ja pracowalam jako kosmetyczka wiec moglam sobie na to pozwolic.

Obsługa klienta to podstawa, ale myślę, że na stacji benzynowej jest większy luz. Ludzie chyba nie będą się na Ciebie krzywo patrzeć :)

przepraszam za głupoty które gadam :(

hej Angells to spoko pomysł sama miałam w wardze kolczyk też mnie to kreci ale teraz robie w takiej firmie , w ktorej nie wypada :( niestety . A problem z blizną jednak jest bo mi pozostała do dzisiaj ale jest malutka więc spokom !!! jak dla mnie to fajna sprawa a to co inni pisali z miejscem pracy to racja bo nie wypada gdy sie ma poważne stanowisko tak myślę . pozdrawiam...

sorki za zle napisanie pseudonimu :( ... Angellss19

ja swoich rodzicow postawilam przed faktem dokonanym z tym kolczykiem a zrobilam go sobie w wieku 18 lat :) teraz toi juz mi tez nic nie mowia jak widza kolejnego

U mnie jest problem taki, ze od niedawna mieszkam z chlopakiem u teściowej, a ona na mnie patrzy zabojczym wzrokiem nawet jak zaloze spodniczke lub sie pomaluje a co dopiero gdybym miala kolczyk.. no, ale ja zawsze niepotrzebnie przejmuje sie opiniami innych

Gość kinia0071
Rudzielec, ale masz fajny kolor włosów i fryzurkę :)

goi sie szybko okolo 3 dni, ja smarowalam sobie tribiotikiem to jest masc z antybiotykiem. a przebijanie nie boli bardzo

Gość alunka17
nie przejmuj się innymi, jak Ci się podoba to rób ;) ja też robie za pare dni pod wargą z prawej strony ;D pozdro.

Alfa1 -- jakie pierdoły :D do twojej wiadomości - mam kolczyk w wardze już szmat czasu, i ani picie mi przez to nie cieknie, ani zadne jedzenie mi tam nie gnije :D