Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dopadła mnie strzała amora

Problem sercowy.... I mnie to niestety dopadło

Polecane posty

W sumie nawet nie wiem od czego zacząć... Spotykałam się z facetem. To była naprawdę skomplikowana znajomość. Ani ja, ani on nie byliśmy święci. Tylko, że on mnie zranił do bólu i nie mogę mu tego wybaczyć. Powiedziałam mu, że chcę zakończyć tę znajomość, a on stwierdził, że to dobry pomysł. Tylko, że później zdałam sobie sprawę, że go kocham :( Poza tym zaufałam mu i wiem, że i tak lepszego bym sobie nie znalazła. Już od pewnego czasu się zastanawiam czy pokonać swoją dumę i się odezwać, żeby spróbować jeszcze raz... Z jednej strony boje się odrzucenia, ale i tak raczej jestem zdania, że się zgodzi. Mimo to świadomość jakiejkolwiek porażki mnie odstrasza... Co o tym wszystkim myslicie? Warto upokarzać się w zamian za to, że się kogoś kocha?

pomóżcie naprawdę nie mam z kim o tym porozmawiać :(

a po co mu sie na nowo narzucać ? :p

Gość czegos tu nie rozumiem
A co on takiego zrobił, czym Cię tak zranił?

No właśnie o to chodzi... Jeżeli mu się narzucę to się upokorzę, ale ja go kocham i nie wiem czy się poświęcić :( Mam takie wrażenie, że jak nie on to żaden :(

Gość armin
Trochę boli, czasem wydaje się że ból jest nie do zniesienia. Jak się weźmie pod uwagę bilans zysków i strat wychodzi, że nie warto wchodzić dwa razy...

tak wiem, że 2 razy nie wchodzi się do tej samej rzeki... Ale ja pierwszy raz się zakochałam ;O W sumie możecie mi nie wierzyć, ale ja chyba się w nim zakochałam na siłę, bo stwierdziłam, że jest odpowiednim dla mnie wybrankiem... No ale wyszło inaczej...

I jeszcze co do tego nie wchodzenia 2 razy do tej samej rzeki. To ja wiem, że z każdym byłoby praktycznie tak samo. Mam bardzo trudny charakter i jedynie praca nad samą sobą mogłaby coś zmienić. A wolałabym pracować nad samą sobą dla niego a nie komu innemu...