Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana nie wiem co robić

Mam powazny problem prosze pomozcie mi doswiadczone mamy

Polecane posty

Gość załamana nie wiem co robić

jestem w 35 tyg ciazy w 34 mialam usg i spostrzegli u mnie odklejajace sie łozysko (mieszkam w anglii) dzis bylam po wyniki i powiedzieli mi ze to ie jest obry znak ale plusem jest to ze badania z krwi i moczu oraz cisnienie jest bardzo dobrze czyli tak jakby nic se nie dzieje 4 usg bede miala za 3 tyg zeby sprawdzic to dokladnie czy ktoras z was tak miala przeciez łozysko powinno sie powoli odlejac z tego co wiem(moge sie mylić) bo juz niedlugo rodze czym to grozi ?? Prosze o pomoc

czym grozi odklejające sie łożysko? niedotlenieniem dziecka, w konsekwencji jego upośledzeniem, w najgorszym wypadku smiercią nie wiem co te walkonie na wyspach sobie myślą :o ale w Polsce z odklejającym sie łozyskiem juz bys lezała w szpitalu na ciągłej obserwacji

Gość też tak miałam
W ciąży miałam podejrzenie odklejania się łożyska i moja lekarka powiedziała mi, ze to bardzo powazna sparawa, tak jak ktoś wyzej napisał, grozi śmiercią dziecka. Byłam nawet w szpitalu na obserwacji, na szczęscie okazało się, zę to nie to. Widocznei w Polsce ginekolodzy-położnicy inazej do tego podchodzą. W razie jakeigokolwiek krwawienia od razu udaj się po pomoc medyczną.