JoannaJ 0 Napisano Luty 3, 2010 Cześć. Wczoraj zrobiłam test ciążowy w południe i wyszła blada krecha ale jest...Dziś zrobiłam test w porannego moczu wyszło to samo ... jutro powinnam dostać okres ale temp mi się utrzymuje na 37 stopniach... w przyszły pt idę do lekarza bo tak czy siak byłam umówiona na wizytę... myślicie że już mogę się cieszyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blue c. 0 Napisano Luty 3, 2010 tak :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JoannaJ 0 Napisano Luty 3, 2010 O ! A jak zakładałam temat to napisali mi że błąd :) A jeszcze jedno . Jeżeli idę w pt 12-02 do ginekologa a ten wykona USG to czy będzie już cokolwiek widać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zatruta strzalaaa Napisano Luty 3, 2010 oczywiscie masz na mysli ta druga kreske? jezeli jest nawet bledziutka ze ledwo ja widac to jestes w ciazy :) gratulacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JoannaJ 0 Napisano Luty 3, 2010 Dziękuje jestem w szoku :) Tylko co z tym ginekologiem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
okoani 0 Napisano Luty 3, 2010 Ginekolog nie wykryje wcześniejszej niż 5-6 tyg. ciąża. Jesli chcesz się upewnić zrób sobie badanie krwi beta hcg, nawet przed wizytą u ginekologa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach