Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TAKI CZŁOWIECZEK p p p

NIENAWIDZĘ LEKARZY. NIC NIE POMAGAJĄ A PRUJĄ KASĘ !!!

Polecane posty

Gość masz rację pruja jak nic

Macie lepszą służbę zdrowia niż niejeden kraj europejski, więc nie płaczcie. :classic_cool:

Jak dostaniesz ostrego zapalenia wyrostka robaczkowego to nie idź do lekarza ! Bo przecież oni Ci nie pomogą. Gwarantuję, że w ciągu kilku dni byś się przekręcił

historia z mojej okolicy: facet z bólami brzucha udał się do przychodni,tam tylko jeden starawy lekarz, bo późno było, to inni już poszli. odesłał go do domu i kazał ciepły kompres robić. za parę godzin delikwenta wieźli na sygnale do szpitala, bo wyrostek pękł :o

znałam kiedyś chłopaka o nazwisku bauer

DO JAKIEGO NIEPUJDĘ W SWOIM MIEŚCIE CZY RODZINNEGO CZY PRYWATNEGO ... TO SAMO POSŁUCHA WYPISZE RECEPTE I NIC NIEDZIAŁA !! NAWET NIE POWIE CO MI DOLEGA JAK MAM Z TYM WALCZYC ABY UNIKNAC POGORSZENIA I WOGOLE .... PRYWATNI TO NAWET NIC SIE NIE ODEZWA A SPRUJĄ 50 - 70 ZŁ ZA WIZYTE GDZIE WESZŁAM I WYSZŁAM !!! A NIBY PRZYJEZDZAJA W Z TYCH MIAST SZCZECIN GORZÓW POZNAN .... I CO DUPA DUPA DUPA !!!!! MIESZMAM W MAŁYM MIASTECZKU ... NIEWIEM CZY TUTAJ TAK JEST CZY WSZEDZIE

A co Ci dolega?? Zanim pójdziesz do lekarza warto zasięgnąć porady..Nie uogólniaj , bo jest wielu wspaniałych lekarzy.

POSZŁAM DO LEKARZA MOWIE ZE NIEMOGE SOBIE PORADZIĆ ZE STRESEM ! RECE MI LATAJA I MAM DUSZNOŚCI CZĘSTO . POLOZYL MI KOPERTE NA RECE POPATRZAL CZY LATAJĄ ... POWIEDZIAŁ " MUSISZ TO OPANOWAĆ" I KAZAŁ WYJŚĆ I 30 ZŁ DO ZAPŁATY ... KURWA! TAKIE COŚ MOZE MI POWIEDZIEĆ KAZDY A NIE JA MU JESZCZE PŁACCE ... BYŁO DUZO PRZYPADKÓW ... ALE JAKOŚ NIECHCĘ O TYM PISAĆ :/ ALE TO DUZO WESZŁAM WYSZŁAM I ZKASOWANIE 50 - 70 ZŁ ... A NAWET MNIE NIE SŁUCHALI ...

TYLKO ROZJEBAĆ SKURWIELI ZJEBANYCH ... BOZE JAK ONI MNIE WKURWIAJĄ .... CZŁOWIEK POTRZEBUJE POMOCY A TU DUPA DUPA DUPA

ALBO IDE DO PIERDOLONEGO DENTYSTY NA KASE CHORYCH ... I POJEB WYWIERCIŁ MI DZIURĘ WSTAWIŁ PLOMBĘ PO CZYM PO 3 DNIACH WYLECIAŁA ... JESZCZE MOWIL ZE MUSZE ZAPŁACIC ZA WIZYTE NIEWIEM DLACZEGO !!! 30ZŁ ! KURWA !!! TO JA JUZ PUJDE DO PRYWATNEGO ZROBI MI ZA 70 ALE IDEALNIE !!!! I TAK PO CO TA KASA CHORYCH ZJEBANA JAK LECZYC IM SIE NIECHCE !! WSZYSTKO PRYWATNIE !!! KURWA !

ALBO CO WIDZĘ ... DZIEWCZYNY NAJBARDZIEJ PYSKATE I WREDNE W SZKOLE ... SUKI JAKICH MAŁO ... RODZICE DAJĄ PIENIĄŻKI NA WSZYSTKO ... KUPIĄ SAMOCHODY ... MARKOWE CIUSZKI ... A TE ZDZIRY IDĄ NA PSYCHOLOGIE ... KURWA CO TAKA WIE O ZYCIU ... ZAWSZE WYSZYSTKO DAJ ... I DO WSZYSTKICH STRZELA Z PIZDY I ZERO KULTURY ... KURWA !!! POTEM SIEDZA TAKIE CIPKI .... I CHUJA POMAGAJĄ LUDZIOM ...

NO ALE SIĘ WKURWIŁAM ....

LUDZIE TO TERAZ BARDZIEJ WYKANCZAJA SIE PSYCHICZNIE

Gość orety rety
cos ty? Npisz o tym do Gościa Niedzielnego

nie tylko nienawidze lekarzy ale i pielegniarek!!!nie wiem za co domagaja sie podwyzek!!siedza w tych dyzurkach i pierdoly popychaja i smieja sie z zarcikow panow doktorkow,naogladalam sie tego jak moj brat lezal w szpitalu,trafil z zapaleniem trzustki,niestety trafil w nowy rok i personel swietowal!!podczas mojej wizyty ani jedna pielegniarka do niego nie zajrzala a zwijal sie z bolu,mialy dyzurke na przeciwko!skonczylo sie to smiercia mojego brata poniewaz mieli go gleboko w d...i zostaly zaatakowane pozostale narzady...biora kase za opieke w nocy a tymczasem sobie spia

CHYBA W ŁAPĘ I ZDAJĄ ...

Gość taki czlowieczku co byki
sadzisz co wyraz, zanim pójdziesz do lekarza wstąp do księgarni i tam sobie kup słownik ortograficzny bo BYKI stawiasz w każdym wyrazie

Gość pogadajcie se poki jestescie
zdrowi. BANDA NIEUKÓW

Gość taki czlowieczku co byki
stawiasz, nie pisz więcej albo sprawdź pisownie przed kliknięciem wyślij bo pisząc z TAKIMI błędami pokazujesz, że w dupie masz czytających. Szacunku trochę dla tych co te kulfony z ortami czytają

BO SIE WKURWIŁAM DLATEGO TAK ... SORRY

Gość NO ALE CZEGO OCZEKIWAĆ
od takich prymitywów. Pozostaje życzyć ,żeby żadne lekarz sie nimi nie zajął jak zachorują oni albo ktos bliski . A własciwie to sami się leczcie, skoro jesteście tacy madrzy

PŁACĘ WIĘC WYMAGAM !!! A TU NIC !!! WIĘC NIE WIEM O CO CI CHODZI

Gość NO ALE CZEGO OCZEKIWAĆ
a juz najlepsze są rozhisteryzowane dziunie, któze wszystko maja za objaw choroby. Nie dziwię sie lekarzom,że maja dość. Tez miałabym dosć , gdybym musiała cały dzień przyjmować takie wredne suczki jak autorka. i nic tylko wieczne roszczenia, co za dziunia

Gość płace zadam hahahahaha
wpierw wymagaj od siebie, zachowujesz sie jak kupa gówna to i tak jesteś traktowana

Gość a ja nie rozumieć
prosz o przetłumaczenie na polski " I DO WSZYSTKICH STRZELA Z PI**Y I ZERO KULTURY " szczególnie to pierwsze co oznacza bo nie wiem :-O