Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Rossie23

Jak zwiększyć ochotę na seks z partnerem...

Polecane posty

Witam forumowiczów. Jestem młodą i jak twierdzi mój partner ponętną kobietą. Jestem ze swoim partnerem 4,5 roku. Kiedyś nasz seks odbywał się codziennie a z roku na rok jest go coraz mniej, obecnie kochamy się może raz-dwa w miesiącu. Mój partner jest dla mnie pociągający, nawet to że jego ciało trochę się zmieniło w ciągu tych 4 lat. Marzę o cudownym seksie i orgazmach, jednak gdy teraz kocham się z moim facetem to nie czuje zbyt przyjemności tylko raczej zdenerwowanie,czasem ból, spięcie i niechęć. Seks z nim mi sie nie podoba, mimo że kocham go i chce z nim być, bo jest świetnym facetem, to jednak nie mam ochoty na seks, moje libido spadło niemal do zera, dodam że nie biorę (ale wcześniej tzn przez jakieś 2-3 lata trwania związku brałam) tabletek antyk.On uwielbia seks i chciałby to robić przynajmniej 3 razy w tygodniu a mi wystarczy raz w miesiącu z tym że mam coraz mniejszą ochotę. Z moim poprzednim facetem było mi świetnie w łóżku ale go nie kochałam. Nie wiem co robić, chciałabym być z moim obecnym partnerem ale jak mam żyć z tak pochrzanionym życiem łóżkowym...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować