majka1500 0 Napisano Luty 3, 2010 Witam. Trzy miesiace temu mialam zabieg lyzeczkowania. Pierwszy i drugi okres dostałam po 32 dniach i byly one raczej skape. Teras miesiaczka spoznia mi sie juz tydzien. Robilam dwa testy ciazowe i wyniki byly negatywne, czy to juz na 100% wyklucza ciaze??? Chcialam jeszcze dodac ze cykle sprzed ciazy mialam dlugie i nieregularne. Czy po zabiegu okres moze sie zmienic czy po jakims czasie wraca do tego sprzed zabiegu????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amerie9 0 Napisano Luty 3, 2010 u mnie np. po zabiegu strasznie dlugie byly cykle i zawsze sie roznily a teraz wraca raczej do jakiejs tam normy niby ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amerie9 0 Napisano Luty 3, 2010 jeszcze chce dodac ze mi 2 tyg. raz sie spoznial i tez robilam sobie testy bo wydawalo mi sie ze to juz calkiem za dlugo testy oczywiscie byly negatywne.... to normalne po zabiegu tak wlasnie moze byc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mjka1500 Napisano Luty 3, 2010 Bardzo dziekuje za odpowiedz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach