Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość walę w tynki

Kazimierz dolny zimą? czy lepiej wybrac nałęczów??

Polecane posty

Gość walę w tynki

co mozna robic zimą w kaziku?? chodzi mi o jednodniowy"niedzielny" wypad. Gdzie pojsc, co zwiedzic, gdzie zjesc, co zobaczyc???

Gość sniezy ciagle sniezy
w zime to poracha jedz do nałęczowa jest jakies spa pospacerujesz sobie i wydasz kase na zabiegi

Gość Wyskoczył jak bednar z hasioka
Lepiej zwiedzać San Palermo :)

Gość Wyskoczył jak bednar z hasioka
Miejsce dobre jak każde inne, choć lepsza była by willa we włoskich alpach to może też być i nasz rodzimy kazimierz.

Kazimierz zdecydowanie!!! Spa w Naleczowie jest do d....mnostwo brudasow itp.malo higienicznie W Kazimierzu masz tez spa , duzo lepsze w hotelu Krol Kazimierz. Kameralne,czysciutkie,mozna polazic nad Wisłą,zjesc tez można dobrze

Gość pulawianka88
mieszkam bardzo blisko kazimierza, ogolnie nie bardzo polecam wypad do kazimierza zima. Co do zwiedzania w Kazimierzu praktycznie wszystko jest skupione w jednym miejscu- rynek. Odnosnie tego gdzie zjesc to nie moge nic doradzic z racji wlasnie tego że mieszkam bardzo blisko i nie mialam potrzeby sie tam stołowac ( w sezonie ceny i kolejki kosmiczne). Sama mimo tego że mieszkam tak blisko to spedzalam w kazimierzu jedne walentynki z chlopakiem kiedy jeszcze nie mieszkalismy razem, moge polecic bardzo dobry tani nocleg jesli chcialabys nocowac.

Gość pulawianka88
latem kazimierz jest piekny własnie tak na jeden dzien, sa przepiekne wawozy, mozna pospacerowac nad wisla, wejsc na gore trzech krzyzy. A co do tego ze spa w naleczowie jest kiepskie... Nie zgodze sie, za taka cene(10zl/h) waro wejsc chociazby dla sauny. A w krolu kazimierzu wole nie pytac jakie sa ceny

Gość Paulack
jakiś tani mocleg w KAzimierzu ? ktoś coś ? :)

Gość Lidka881
Ja osobiście jak gdzieś już jadę, to jednak chcę, żeby pokój był wygodny. Dwa tygodnie temu spędziłam weekend w Villa Bohema http://villabohema.pl/ i bardzo mi się tam podobało. Wszystko fajnie przygotowane, kuchnia bardzo smaczna i wiele ciekawych zabiegów SPA do wyboru.

Gość gość
Kazimierz Dolny jest piękny o każdej porze roku :) Możesz aktualności dotyczące miasta sprawdzać tutaj http://kazimierzdolny24.pl/ na serwisie miasta;)