Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atramencik123

Syn wypił nieświeże mleko modyfikowane...

Polecane posty

Gość atramencik123

Mój 1,5-roczny synek wypił dziś rano ok. 130 ml mleka modyfikowanego, które przygotowałam wczoraj wieczorem na kolację. Wczoraj po prostu nie dojadł, a dziś rano znalazł na szafce butelkę z resztą wczorajszego mleka i wypił, kiedy byłam w łazience. Jakie moga być konsekwencje tego "śniadania" i po jakim czasie?

Chyba długo byłaś w tej łazience jak zdążył wypić. Ale dziwne ze wypił rano i piszesz dopiero teraz skoro nic mu nie jest.

Gość Pod wieczór możesz
się już spodziewać pierwszych reakcji jego organizmu.

Gość magic moments
jeżeli do tej pory nie miał rozwolnienia to już nic mu nie będzie:)

Gość że też od wczoraj
nie miałaś czasu umyć butelki???????????

Gość atramencik123
Nie oczekuję tutaj besztania tylko konkretnej odpowiedzi na zadane pytanie. Tym, którzy odpowiedzieli serdecznie dziękuję. I nie miałam siły ani czasu umyć od wczoraj butelki, bo jestem koszmarnie chora, mam gorączkę i jedyne o czym wczoraj myslałam to położyć się w końcu do łóżka.

Gość Skoro jesteś chora
to mąż nie mógł umyć tej butelki? Taki leń z niego?

Gość atramencik123
Dobrze, że nie wszyscy mają takie zdanie ja ty, droga aleksandro.

Heh :P Cenię ro sobie wygodę, ciszę i przespane noce oraz zero nerwów przez dzieci... A mąż nie mógł umyć?

Gość magic moments
uczepili się butelki...ważne, że dziecku nic nie jest:)

Gość zapewne nic sie nei stanie
wiec nie panikuj;)

Gość co za masakram
Ludzię tutaj to chodzące ideały i im nawet łyżeczka na noc w zlewie nigdy nie została więc autorko się nie przejmuj i olej głupie komentarze. Myślę że nic mu nie groziło poza biegunką, wwięc jeśli jej nie ma do tej pory to chyba nic mu nie będzie. Na pocieszenie napiszę Ci że mój mąż był kiedyś tak roztrzepany że zamiast kakao to kawę rozpuszczalną wsypał synkowi do mleka i tak mu podał. Mały z apetytem wypił całą kawkę, a że to było na noc to nie spał za dużo:D nic poza tym mu nie było i dzisiaj się z tego śmiejemy, chociaż wtedy wcale nie było nam tak wesoło. Nawet bym się nie domyśliła, ale jak zabierałam butelkę to kropelka kapnęła mi na rękę i odruchowo polizałam. Wydało mi się dziwnie gorzkie i myślałam że mleko jest jakieś nie takie, w butelce trochę zostało więc posmakowałam i okazało się że to kawa

Gość atramencik123
Dziękuję za słowa pociechy. Staram się nie panikować, ale troszkę się denerwuję. Do tej pory jest ok. Mały się bawi, jest radosny. Mam nadzieję, że tak zostanie :)

Gość co za masakram
a co tak cię dziwi aleksandra??? przecież trucizny tam nie było:o

Gość atramencik123
Jak to ludzie potrafią się czepiać i zmieniać temat dyskusji. Zapewne to ci idealni.

Gość pytanie do aleksandry
bardzo zaciekawiły mnie twoje wypowiedzi,ze nie lubisz dzieci,chcesz miec noce przespane itd. to korwa sie pyuatm co robisz na forum ciaza,porod macierzynstwo i wychowanie dzieci spadaj na mode i urode tyle mam ci do powiedzenia

Gość dam odpowiedz
aleksandra zazdrosci wam tych dzieci i jest strasznie opryskliwa i złosliwa ,innej opcji nie ma przeciez to z daleka widac jaka jest zlosliwa w stosunku do mam a moze ma problemy z psychiką

nic się nie stanie, tylko lepiej się wypróżni; niektóre matki dają dzieciom nawet "skiśnięte" mleko, żeby się ładnie wypróżniły; więc bądź spokojna

Gość aleksandra nie pierdol
na ogolnym jest wiekszy a ty tu siedzisz

Gość miałam to samo pytanie zadać
aleksandro, nie masz dzieci, nie chcesz mieć a sie wypowiadasz na każdym topiku na tym dziale, co cie obchodzi czy ktoś polizal butelkę czy nie? na innym topiku dziewczyna sie niepokoi wynikiem usg a ty swoje mędrki wtryniasz jakby to bylo na temat :O nie chcesz dzieci, nie miej ale przestań się w tym temacie wymądrzać, bo za przeproszeniem gówno wiesz z czym to jest związane, znalazła się specjalistka, co najmniej jakbym ja mechanika uczyła gdzie wlew paliwa w samochodzie jest :O

Gość aleksandra smieszna jestes
bo smieszna odpowiedz dajesz kazdy moze miec 10 dzieci...buhahahha

Gość aleksandra a skad wiesz
ze mozesz miec? nie urodzilas to nie wiesz,moze bezpłodna jestes

Gość atramencik123
Pewnie Aleksandra lubi, kiedy jest w centrum zainteresowania, nie ważne czy mądre czy nie są jej wypowiedzi, ale liczy się, że ktos na nie daje ripostę. Widocznie brakuje jej zainteresowania jej osobą w świecie realnym i tutaj sobie odbija. Przykre to.

Gość atramencik123
I drogie mamusie, dziękuję za odpowiedzi :)

atramencik123 - akurat nie moja wina że leżę chora z grypą w łóżku i jedyna rozrywka w takiej chorboie to laptop na kolanach....