Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atramencik123

Syn wypił nieświeże mleko modyfikowane...

Polecane posty

Gość ciekawe ze
siedizsz akurat ana macierzynstwie? WIELKI IGNOR DLA ALEKSANDRY !!!!!!!!!!! DZIEWCZYNY WOGOLE NIE REAGUJCIE NA JEJ ODPOWIEDZI!

Gość atramencik123
popieram

Gość Pewnie życie dało
niejakiej aleksandrze mocno w kość i teraz się wyżywa. A dzieci pewnie mieć nie może... A jeśli może, to nikt ich jej nie zrobi hihi.

Gość To w takim razie idź do
psychiatry leczyć swój głupi łepek, bo widzę,że w większości tematów masz tutaj coś do powiedzenia - oczywiście zawsze coś debilnego.

Gość Zgadzam się w 100
z poprzedniczką.

Gość magic moments
Aleksandro, masz jakiś problem? oprócz tej rzekomej grypy?

Gość No ma problem
i to bardzo duży ze swoim chorym mózgiem

Gość atramencik123
Synek zjadł ładnie kolację, zasnął bez problemów i śpi dalej. Co prawda od czasu do czasu coś tam postęka, ale to chyba raczej dlatego, że coś mu się śni. Wygląda więc na to, że nasza przygoda z nieświeżym mlekiem rozejdzie się po kościach :)

Gość Borówczak
Ale niektórzy z was są pojebani! Laska ma problem i oczekuje konkretnej odpowiedzi, martwi się o synka, a wy zamiast odpowiedzieć albo olać (jeśli nie macie pojęcia o sprawie) temat, to rozliczacie ją z bycia matką! "Czemu nie umyłaś butelki?" "czemu mąż nie umył skoro byłaś chora?" Wszyscy pierwsi do oceniania, jebnijcie sobie we łby.

Gość niach niach niach
Borówczak, yntelygencjo za dyche, zauwazylas ze odpowiadasz na topik z 2010 roku?????

Gość Renata
Dnia 3.02.2010 o 17:48, magdan napisał:

nic się nie stanie, tylko lepiej się wypróżni; niektóre matki dają dzieciom nawet "skiśnięte" mleko, żeby się ładnie wypróżniły; więc bądź spokojna

Ja właśnie podalam małemu skisniete mleko stało blisko kaloryfera i nie spróbowałam go a było już kwaśne i też się boję czy nic mu nie będzie po tym chociaż dużo nie wypił. Ale teraz mam straszne wyrzuty sumienia ze wcześniej nie spróbowałam tego mleka. A ogólnie zawsze pije mleko w takiej pokojowej tem. Śpi narazie spokojnie