Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pypyrypy

o co chodzi?? / wazne

Polecane posty

Gość pypyrypy

na pewnym forum pewna pani sprzedaje pewna rzecz. no wiec postanowilam tez kupic. ok kase (150 zl) przelalam na jej konto. dokladnie to 29 stycznia(piatek). paczka do dzis nie doszla wiec pisze do tej babki czy wyslala ta paczke bo juz kase w piatek przelalam. a ona mi: " ja jeszcze nie mam wpłaty na koncie:( " czyli ze co?? ze niby kasa do niej nie dotarla w 6 dni ?;/

Gość dziewczynki
Nie denerwuj się, przecież był weekend, czyli 2 dni odpadły. Jeżeli macie różne banki, to taka sytuacja mogła sie zdarzyć. Myślę, że do jutra powinny być już na jej koncie.

Gość pypyrypy
no mam nadzieje...... a co jak ona mnie oszuka?

A skąd wzięłas az 6 dni ? :) W piatek wysłałas wiec nie licz tego dnia , no chyba ze wysłałas przed 9 rano .W soboty i niedziele banki nie ksiegują Prawdopodobnie Twoje pieniadze zostały wysłane z banku w poniedziałek i najpóźniej wczoraj powinny znaleźc sie w banku tej pani Masz na to potwierdzenie i to jest Twój dowód wysłania pieniedzy jesli robiłas to przez internet popros w Twoim banku o wyciąg z konta albo sama sobie wydrukuj historie operacji .

Gość dziewczynki
może być cięzko. Ale jeśli zrobiłaś przelew to możesz pójść z tym na policję. pokażesz dowód wpłaty, tam jest nr konta, imie , nazwisko. Tylko sie nie daj, muszą przyjąć każde zgłoszenie, a co za tym idzie sprawdzić i znaleźć oszustkę. Moja siostra odzyskała tak swoją kasę, sprawca dostał zawiasy. On podał fałszywe nazwisko, ale doszli do niego po nr konta w banku :)

Gość adasss
nie klikajcie w ten link up. to spam.

a dlaczego załatwiasz takie rzeczy przez kogos kogo nie znasz??? w życiu bym nie kupowała i nie wpłacała kasy na konto i do kogos kogo nie znam i sie na forum ogłasza

Gość pypyrypy
kase wyslalam w piatek wieczorem

Gość pypyrypy
hmm uwierzylam tej pani na slowo bo tam duuzo osob w tym wątku pisalo ze dziekuje za paczke itp. czyli im wysylala

Gość debilne te dentyski....
gowno prawda. pieniadze w banku sa przesylane poczta elektroniczna i sa na koncie juz na drugi dzien. nikt ich nie wysyla autem ani czym innym. sa przleewy bezgotowkowe. 21 wiek. ludzie!!! do autorki. baba pewnie sciemnia. wyslij maila jeszcze raz.

Gość pypyrypy
czyli na 100 % dotarla do niej kasa?

Gość pypyrypy
pomocyyyyyyyyyy

Gość sprzedawczyni
przecież wysłałam do pani paczkę !!!! a pani juz robi awantury i wypisuje na forum !!