Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANDZIA61

CYSTA

Polecane posty

Gość ANDZIA61

własnie wróciłam od gina i ryczy mi się samo jestem 6 miesiecy po amputacji trzonu macicy bez przydatków i dzisiaj po Usg stwierdzono cysty na obu jajnikach (jeden powiększony do 5 cm)jestem załamana zrobiłam też dzisiaj markery w kierunku raka janika napiszcie czy któraś z Was też tak miała starasznie mi ciężko boję się

ANDZIA61 a co dokładnie powiedział Ci lekarz, w USG nieraz widać mniej więcej jakie to cysty ? Przy torbielach jajniki bywają powiększone. Dobrze, że skierował Cię na markery.Kiedy będziesz miała wynik ? Ja miałam też taki problem, miałam badane markery, ale wyszły mi niskie.Tylko nie wiem jak to jest po takich amputacjach o której piszesz, bo nie wiem z jakiego powodu się je wykonuje.

Rozumiem Twoje obawy i to jak Ci cięzko, ale może okazać się że to naprawdę nic groźnego

Gość ANDZIA61
Amputację macicy miałam z powodu mięśniaków, lekarz powiedział że jeżeli markery wyjdą w normie to bedzie mi podawał leki natomiast jeżeli będzie powyżej normy to kieruje mnie do szpitala wyniki będa dzisiaj dzięki że się odezwałaś

Ja miałam torbiel na jednym jajniku 8cm, dawali mi hormony żeby się jej pozbyć ale nie pomogło i mialam robioną laparoskopie..

Gość ANDZIA61
markery 19 czyli w normie uf!myślałam ze się popłaczę w przychodni jeden problem z głowy tylko te cysty które są i coś trzeba bedzie z nimi zrobić dzięki za ciepłe słowa i za kciuki