Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MiłyMan

Kobiecy orgazm

Polecane posty

Witam Drogie Panie założyłem ten temat gdyż jestem Ciekaw ilu z waszych partnerów jest w stanie tak naprawdę was zaspokoić. Mam tu na myśli prawdziwy Kobiecy orgazm gdy odpływacie i całe się trzęsiecie...

Gość lizakofil
Hehehe, to może niech wpiszą się Ci, którzy nie widzieli orgazmu u swojej kobiety. I nie mówię o oglądaniu orgazmu z szafy, gdy ona z Rychem się zabawia... :-) gg:5411780

nigdy nie udaję orgazmu ,ale czasami potrzebuję dużo czasu żeby dojść Czasami nawet jestem wściekła że po godzinie nagle ginie podniecenie i zaczyna się zacierać.Mój facet jest bardzo cierpliwy ,i zawsze mu mówię ze np. dzisiaj nie doszłam

I o taką odpowiedź właśnie chodziło naszemu Koledze.Ja również potrzebuję więcej czasu i czasami mimo szczerych chęci ...nic z tego.:)

Tak powiedzmy ze o takie odpowiedzi chodziło aczkolwiek ciekawi mnie jak rzeczywiście wygląda prawdziwy kobiecy orgazm według szerszego grona kobiet , gdyż udało mi się doprowadzić moja byłą partnerkę do takiego właśnie stanu i ciekawi mnie czy to był na pewno stan całkowitego "odpłynięcia" ;)

widzę, że jeszcze wiele przede mną, bo ja jeszcze nigdy cała się nie trzęsłam heh I can't wait

Zacznijmy od tego co nazywamy prawdziwym orgazmem.. Kobieta może przeżyć kilka rodzajów orgazmu, ale niektóre w ogóle nie są w stanie go osiągnąć- szczególnie pochwowego.

Nie spyta jej ,bo to jest już "była" i jest jemu niezręcznie o to pytać.;)

hehe :) może nie jest to kwestia wiary czy mówiła prawdę raczej bardziej ciekawość jak taki stan wygląda u innych kobiet ;) Mimo młodego wieku czuje się dość pewnie w kwestii zaspokojenia kobiety choć na pewno nie wiem wszystkiego ;)

Każda kobieta jest inna i inaczej to odczuwa i przeżywa... 🖐️ I nie ma czegoś takiego jak : ''prawdziwy kobiecy orgazm''... żadna z kobiet nie może potwierdzić, że taki przeżyła...

Hej Dama,masz rację,co kobieta,to inne odczucia.:)Orgazm uzyskiwany różnymi metodami i z różnym nasileniem.

jak dziewczyna jest młoda to czasami sama nie wie czy ma orgazm czy nie. Najczęściej po orgazmie nie pozwala stymulacji łechtaczki czasami ją to łaskocze , a czasami drażni.

Gość u mnie ciezko nie zauwazy orga
u mnie ciezko nei zauwazy orgazmu, podczas dwóch godzin odlatuje kilka razy, z wielkimi fontannami ;)

Damo:)Kibicowałam Ci wiernie w dawnych postach,przykro mi,że już nie ma tam Ciebie:)

Gość orgazm u kobiety
czujesz pulsowanie od srodka gdy jestes wtedy w niej...no i pozniej moze nie pozwolic sie dotknąć...tak chyba w kilku słowach okreslic mozna orgazm łechtaczkowy...a pochwowy...no coz to chyba rzadkość

Pulsowanie może być również ...zaciskaniem mięśni pochwy podczas stosunku,zatem również nie jest jednoznaczne z orgazmem.:)

No tego nie da się nauczyć i opowiedzieć... Raz po prostu sobie jęczę, a za innym rzucam się na ściany :P I to nie zawsze zależy od partnera...

Damo,miałaś wybór,to oczywiste.Nie byłaś niczemu winna,może tylko za bardzo odkryłaś swoje serduszko:)Wielkie zresztą.:)

No dobrze,nie męczę Ciebie już,wszak nasz Kolega oczekuje wyjaśnień w innej sprawie.:)