Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MiłyMan

Kobiecy orgazm

Polecane posty

hehe koledze się nigdzie nie spieszy ;) chyba ze do fizyki ;) a to już średnia przyjemność ... :P

To może niech Kolega się teraz troszkę skupi na tej fizyce:PBo jak zaczniemy tu rozprawiać o orgazmach,to jedynka murowana jutro:P

A swoją drogą,to ciekawe...dlaczego zastanawiasz się Kolego nad tym teraz,jak już nie jesteście razem?:)Nie prościej było przytulić już po wszystkim i spytać?:)

to już w zasadzie nie chodzi akurat o byłą czy przyszłą raczej taka ciekawość jak to wygląda wśród rożnych kobiet. Zresztą jak jedna z pań napisała wyżej "Każda kobieta jest inna i inaczej to odczuwa i przeżywa... " i właśnie to mnie ciekawiło ;) a co do fizyki to może poczekać bo akurat na niedziele dopiero ;)

Zatem wiesz już,ze to temat rzeka;)Nie ma jednoznacznej odpowiedzi ,ani na temat orgazmów u kobiet,ani na temat odczuwania jakiejkolwiek innej podniety fizycznej.Jesteśmy indywidualistkami:)

Może to nawet lepiej ;) facet bardziej musi się postarać aby wybadać co konkretną panią kręci najbardziej i sprawia największą przyjemność ;)

Men,na pewno to dobrze,nie ma żadnego schematu postępowania;)Każdą odkrywasz na nowo.:)

I przypadkiem nie daj się zwariować w temacie wyższości orgazmu pochwowego nad łechtaczkowego.;)To taka kobieca rada.:)

hehe spokojnie Red_orchid myślę że nie ma się co martwić o to ;)

Nie martwię się o to,widzę ,że dasz sobie radę:)Nie kieruj się tylko Miły:)stereotypami.I dobrze,że pytasz o to kobiety,a nie kumpli.Oj,chyba sobie "nagrabiłam";)

odpowiadając na pytanie autora - mój partner zaspokaja mnie zawsze, naprawdę zawsze i mam przy tym wielokrotny orgazm :) dośc często dochodzę trzy razy w krótkim czasie i to chyba za tym drugim, rzadziej trzecim, tak właśnie odpływam ;)

haha kumpli :D to dobre :D szczerze mówiąc to może jestem jakiś inny ale mam wrażenie że większość moich znajomych nie potrafi się zająć kobietą... :P

Napisałam tak tylko dlatego,że są w stanie opisać orgazm swojej partnerki właśnie jako "trzęsienie ziemi.":)Co nie zawsze jest zgodne z prawdą i stanem faktycznym:)

oj wiem ze nie zawsze jest zgodne z prawda... ;) jakis czas temu pewien znajomy opowiedział mi ze wylądował w łóżeczku ze swoja kobietą i wiedziałem ze coś kręci (nie wiem dlaczego ale zawsze wyczuwam kiedy kłamie) jak się później okazało miałem rację bo nic takiego nie zaszło ale fantazję muszę przyznać że ma konkretną :D

A odbiegając od tematu,to czy my się Miły nie znamy z czatu?Z pokoju seks?:>

hmm szczerze mówiąc raczej nie ponieważ raczej nie korzystam z czatów i na forach też rzadko piszę a dziś taki wyjątek :)

Widocznie ktoś posługuje się dokładnie takim nickiem:)Ale to tak na marginesie.Chcesz jeszcze coś wiedzieć,Miły?:)

w zasadzie chciałbym wiedzieć wszystko ;) życie było by o wiele łatwiejsze ale niestety to nie możliwe :)

To prawda,byłoby łatwiejsze,ale czy ciekawsze?;)Pozdrawiam Cię Miły Man,życzę dobrej nocy.Pora odpocząć od komputera;)

naprawdę chciałbyś wiedziec wszytko? nie odebrałoby Ci to całej przyjemności z odkrywania, poznawania? wiadomo, że super jest zaskoczyc partnerkę i zaserwowac jej juz za pierwszym razem boski seks, ale nie lepiej samemu nauczyc sie, jak to zrobic najlepiej? ;> ja bym się szybko znudziła z facetem, który potrafiłby wszystko za pierwszym razem i był taki bezbłędny. wydawałoby mi się, że to coś ze mna nie tak :P

a dziękuje :) a może Ty Red_orchid lub jakaś z pań ma jakieś pytania ? :) w razie czego proszę pisać ;)

w zasadzie to jeśli chodzi o kobietę to masz rację lepiej poznawać ;) ale jest wiele aspektów gdy przydało by się wiedzieć wszystko :)