Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MiłyMan

Kobiecy orgazm

Polecane posty

Mam do Ciebie pewne pytanie;)Ale pytanie nie na teraz,bo wciągnęłaby mnie rozmowa.Wpadnę później,może będziesz.:)

Widzę,że masz ochotę zostać kochankiem doskonałym.Wcale się nie dziwię i szczerze mówiąc ,wolę tych,którzy doskonale wiedzą,co lubię.:)

oj od razu z sexem :P chodzi ogólnie o to co się dzieje w życiu sex także byłby nudny gdyby wszystko się znało od razu a tak każde nowe doświadczenie uprzyjemnia go i urozmaica :)

co do kochanka doskonałego to może ale prawdopodobnie nie było by to już tak ciekawe jak doskonalenie swoich umiejętności i sprawdzanie reakcji kobiety na różne rodzaje pieszczot ;)

oj, to musiałbys znac każdą kobietę zanim ja spotkasz :P ja na przykład nie przepadam za kwiatami, za to musze byc uściskana i przytulona choc raz na przywitanie. bez tego ani rusz :p więc nie wiem, czy Ci zycia na to wszystko starczy ;)

w zasadzie to ja po to codziennie rano z łóżka wstaję ;) a tak poza tym, czy jest coś jeszcze, co Cię szczególnie interesuje?

oj wiele rzeczy mnie interesuje :) i nie są to tylko zagadnienia zwiazane z sexem :P

no dobrze, więc ja tez swoją chcę zaspokoic ;) powiedz mi, jaka forma niespodzianki sprawia mężczyźnie największa radośc?

oj ciężko mi powiedzieć mogę Ci napisać jakie niespodzianki mnie cieszą ;)

Gość alleluja
to napisz

ha może stwierdzisz ze jestem dziwny ale mnie cieszy nawet to gdy kobietka wpada z niezapowiedzianą wizytą :P bardzo mila jest tez niezapowiedziana kolacja np przy swiecach tzn ogolnie gdy kobietka cos wlasnoręcznie upichci ;) i wogóle myślę ze miłą niespodzianką jest dostać od kobiety coś co zrobiła własnoręcznie...

no to myslę, ze jednak mój mężczyzna był szczerze zadowolony jak wpadłam dziś rano niezapowiedziana ;) wiesz, ja tez lubię, jak mi mężczyzna coś dobrego ugotuje, pomyśli o wypiciu jakiegos wina, zaskoczy mnie czymś... tylko mężczyznom jakoś tak... łatwiej zaskoczyc kobietę, kupic jej prezent, spełnic zachcianke :P ja czasami naprawdę nie wiem, co mogłabym zrobic, a jak wiem to bywa, że mnie zwyczajnie na to nie stac ;) skoro nie masz pytan to powiedz mi, czy na codzień w domu bardziej wolisz kobietę może nie wypicowaną, ale taką ładnie ubrana, pomalowaną, z lakierem na paznokciach czy taką zwykłą, naturalna, może rozczochraną z rana? ;)

dobre pytanie :) ja ogólnie wolę naturalne kobiety a gdy maja "za duzo" makijarzu to wręcz mnie to odpycha ;) wiec raczej naturalna ;)

Gość psiunia20
ja przeżyłam najlepszy orgazm w pozycji od tylu i jestem pewna ze byl to ten właściwy orgazm,megaodlot!!!Nie wiedziałam co ze soba zrobic,wydawało mi sie ze moj partner za słabo "pcha" i ze jego penis jest za maly,chciałam mocniej i dłużej,jak sobie przypomne to az mnie dreszcze przechodza.Niestety tylko raz przezylam taki orgazm,pozostale to te zwyczajne.

na romantyczną kolację i niezapomniany seks tez naturalną? a właśnie, co do tych niespodzianek, to miło by było, gdybyś napisał, co Cię miło zaskakuje w sypialni i sprawia Ci największa przyjemnośc ;)

na romantyczna kolację nie koniecznie taka naturalna ;) w sypialni hmm ciekawym pomyslem wydaje mi się nie zapowiedziany striptiz :) moze ewentualnie jakaś nowa pozycja lub sex w nietypowym miejscu :) myslę ze napewno ogromną radość sprawić może mężczyźnie jakiś nowy sexy ciuszek do sypialni :) rzecz jasna skąpy :P

szczerze mówiąc, to chyba wszystkie te opcje wyczerpałam jak na moje, obecne, mozliwości :P mieszkania już brakuje, pozycje nie wszystkie możemy, bieliznę mam, ale obejdzie się bez tego przy tak dużym libido :P nie pozostaje mi nic jak tylko nauczyc się tańczyc :p

Gość bo policja
nigdy nie miałam orgazmu z mężczyzną. Przykre ale prawdziwe, zaspokoić się umiem jedynie sama.

wszystko fajnie, ale... nie mieszkamy razem ani tez sami ;) już różne takie i inne historie były :P

Nie wszystkie kobiety maja orgazm, niektóre z różnych przyczyn nie i w zasadzie przyczynę może stwierdzić tylko seksuolog. Można na różne sposoby sobie radzić, teraz nawet pojawiło się takie specjalne urządzenie medyczne, które pobudza waginę, poprawia jej ukrwienie dzięki czemu wspomaga się tym samym osiąganie orgazmu. Ciekawa sprawa, wydaje mi się, ze może to rozwiązać wiele problemów.

Gość Niemiec
Tylko z jedną kobietą bylem w stanie stwierdzic z calkowita pewnoscia czy miala orgazm. I tylko w pozycji na jezdzca. Gdy sie u niej zblizal to nie mogla sie utrzymac na rękach i opadala na mnie. Jej glowa obok mojej. Potem przez kilkanascie sekund byla caluśka wiotka:)