Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamadorota

Ważę 100 kg,mam niedoczynność, odchudzam się kto ze mną?

Polecane posty

Gość mamadorota

Waże 100 kg przy wzroście 163 kg.Jestem na diecie od miesiąca schudłam 8 kg szukam chętnych do wspólnego odchudzania i wymiany doświadczeń

Gość fajny masz wzrost

Gość
to raczej na dietach :) powodzenia!

Gość dominikzet
a co stosujesz, że 8 kg schudłaś ?

Gość mamadorota
mam 163 cm wzrostu

Gość gis gis
właśnie co? ^^

Gość mamadorota
nie jem białego pieczywa .makaronu ziemniaków słodyczy napojów gazowanych lub słodzonych soków ,czerwonego mięsa , smażonego dużo warzyw i owoców z tym że nie powinno jeść się dojrzałych bananów i winogron jem 5 posiłków, pije czerwoną herbatę zażywam witaminy

Gość NiuniaBunia21
--->mamadorota polecam ci www.glodowka.pl albo wpisz w google tak jak leci czyli zlaczone bez spacji : cialopodkontrola i wejdz w zakladke "lecznicza glodowka" polecam ci tez blog pana ktory wazyl 120 kg a teraz wazy ok 83 czy 72 a mianowicie wpisz w google "miesozerca blog" i znajdz u niego na blogu zakladkę "MORDOWANIE SPASLAKA" ma tam tez zdjecia przed i po glodowce wszystko tam opisal.. glodowka to nie jest glodzenie sie !!! ja schudlam 25 kg jestem teraz szczupla szczesliwa pelna energi nie poznaje siebie jak mi to zycie odmienilo !!! teraz zdrowo sie odzywiam i cwicze i glodowka uratowala mi zycie ponadto glodowka leczy raka nowotwory bezolodnosc choroby oczu itp zamowilam tez ksiazke "lecznicza glodowka" małachova i potem wychodzilam z glodowki wedle zalecen pierwsze dla mnie byly masakryczne 3 dni potem jakos lecialo. naprawde polecam jesli zalezy ci nie tylko na schudnieciu ale zmiana pod wzgledem OSOBOWOSCI .

Gość dominikzet
a ćwiczysz ? czy tylko sama dieta ? i czy bierzesz coś na odchudzanie ?

Gość mamadorota
Do niuni przy niedoczynności absolutnie nie wolno stosować głodówek!!! A dietę stosuję 1200 kcal-polecam każdemu bo działa Chodzę na długie spacery ćwiczę 0k 2 razy w tygodniu powinnam więcej ale samej jakoś się nie chce

Gość eeeeeeelka
Mi w schudnieciu z niedoczynnoscia pomogli dietetycy z http://www.dietta.pl/pl/forum/108/dietta-pl-na-allegro - przy układaniu diety zgłosiłam problem i jakos to odpowiednio dopasowali. Biore lethrox od jakis 2 mies, zmienilam z euthyroxu i nie wiem czy to zmiana czy efekt diety, ale wreszcie cos sie ruszylo i zaczelam powoli zrzucac moje skromne 15kg nadwagi... na razie 5 poszlo, calkiem bezbolesnie, ale podobno pozniej moze byc juz trudniej