Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szybka odpowiedz

Karmienie piersią to obciach? Tak sądzą mężczyźni

Polecane posty

Gość okiennica
oczywiście te badania przeprowadzili " amerykańscy naukowcy " - onie wszystko potrafią udowodnic na zamówienie . Jak chlop jest głupi albo smark - albo jedno i drugie - to sie wstydzi . Prawdziwy mężczyzna - nigdy .

Gość gffddd
Ponad 50 proc. kobiet uznało , że karmienie piersią poza domem jest kłopotliwe, większość mężczyzn i kobiet odrzuca taką możliwość w ogóle, jako zbyt wstydliwą - dodaje dziennik. Ja to zdanie zrozumiałąm tak że karmienie jest krępujące w niejscu publicznym a nie że obciach dla faceta że jego kobieta karmi piersią!!!

eee no bez przesady ,jedni sie wstydza inni nie ba nawet sami ciagna;) i tak bedzie zawsze z ludzmi jednemu sie to podoba innemu nie jeden jest odwazny a inny boidudek hehejeden jest chudy a inny gruby...i tak to juz bedzie ZAWSZEEEE

Gość okiennica
a ja sie wstydze jak widzę - stoi facet z kobietą na chodniku - i sobie " normalnie " rozmawaiją i jemu " k*** wa -z ust nie schodzi .Co drugie slowo- to jest dopiero powód do obciachu .

Nie widzę problemu do wstydu... Jżeli kobieta jest młoda ma łądne zadbane piersi to ok.

Ja jeszcze nie miałam okazji karmić na dworze ale córcię zamierzam karmic do roku i bez oporów będę karmiła w miejscach publiczny ale jest jedno ale, zawsze będę zasłaniała pierś chociażby pieluszką tetrową.

Gość zalezy jaki facet
jak niedojrzaly to sie wstydzi :D

No własnie a jeżeli facet jest dojrzałym ojcem nie ma się czego wstydzić.

Gość wielkafanka doduni
oczywiscie matki polki mysla ze facet na widok dojary dostaje wytrysku :-o zrozumcie wreszcie ze dla prawdziwego faceta to jest obrzydliwe!!!

Amerykanie owszem bardzo dbaja o to zeby ich kobiety kiedy karmia piersia byly szczelnie zasloniete po to by 'publika' nie mogl nic podejrzec. Az do przesady bym powiedziala bo czasami (jak sie jet odpowiednio ubranym) wystarczy zwykla pieluszka i po klopocie. Ale do tej pory wszyscy amerykanie ktorych spotkalam sa bardzo dumni z faktu ze ich kobieta karmi piersia i bardzo kobiety sa do tego zachecane. Powiedzialabym ze w stanie w ktorym ja mieszkam jest wrecz obsesja na karmienie piersia jak dlugo sie da, moj Boze myslalam ze mnie zamorduja wzrokiem kobitki jak kiedys powiedzialam ze czas powoli konczyc karmienie piersia mojej prawie 8 miesiecznej corki. Padly pytania; po co, dlaczego, JA karmilam swoje do 2, 3 , 4 (!!!!!) roku zycia. Nauczylam sie juz automatycznie odpowiadac; good for you...

Może i Was urażę , ale to jest obrzydzający widok :( Wręcz odpycha :O np. Siedzę sobie w parku i jem loda, a tu mi taka przyjdzie, wywali cyca i karmi swojego pasożyta :O Wybaczcie, ale nie każdy chce oglądać w miejscu publicznym obwisłe doje 😠

Jakiego pasożyta? Jeżeli jest szczelnie zasłonięte? nie musisz przecież patrzeć... sama jesteś pasożytem...