Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gbtrihgfuihgu

nie moge schudnac/co robic

Polecane posty

Gość gbtrihgfuihgu

waga od swiat wciaz rosnie chociaz zmieniłam tryb jedzenia i jem malo a czesto moja bolaczka sa słodycze ktore uwielbiam a ktore ograniczam teraz mi sie wydaje ze ja od jabłek tyje nawet;/ cos mi sie poprzestawiało przytyłam 5 kilo

Gość gbtrihgfuihgu
no pytanie zadalam no;/

Gość jakie pytanie debilkpooooooooo

Gość gbtrihgfuihgu
kretynko jak mam schudnaac?;)

Gość piczka samuela na ł
Nie wiem ludzie co z Wami jest :O Ja jem wszystko i o każdej porze, o północy na kebaby i tłuste żarcie, od słodyczy nie stronie i nie przytyje nawet grama... Powiem Ci tylko tyle, że mogłabyś zapisać się na jakieś aerobiki czy siłownie,zawsze jakiś wysiłek .

Gość pielegniareczka
ćwiczyć,ćwieczyć,ćwiczyć...ja spedzam na siłowni rodzinę dziennie 2 razy w tygodniu-mam super figurę a do tego jem co chcę..i ile chcę do 18 oczywiscie:)

Gość gbtrihgfuihgu
ja tez nie wiem co ze mna jest;/ niedawno z poł roku temu jeszcze wszystko pieknie cudnie jadłam co chcialam i nagle tyje na potege;/

Gość hanka199999
ja wlasnie tez. od swiat nie moge pozbyc sie 2-3kg. chociaz od 2 tygodni chodze na silownie 6 razy w tygodniu na 1,5 h i waga ani drgnie. ale co tam waga? gorzej ze w cm nic nie schodzi!!! w spodnie nie moge tylka zmiescic

Gość ghh
mam tak samo:/

Piszesz, że wydaje Ci sie, ze nawet od jabłek tyjesz. I tu możesz mieć akurat rację :-) Owoce zawieraja sporo cukru - tego zdrowego, co prawda, ale jednak też kalorycznego :-) Tak wiec owoce jesć trzeba, ale i z nimi nie wolno przesadzać :-) Lepiej jedz wiecej warzyw. Podlicz sobie kalorie, bo moze Tobie się wydaje, ze jesz mało, a jak zliczysz wszystko to wyjdzeie tego jednak sporo ..... Oczywiście licz wszystko - łącznie z cukrem czy miodemm do herbaty i śmietaną do kawy. Ze słodyczy radziłabym jednak zrezygnować kompletnie. I popieram przedmówce, że cwiczenia także mogą zdziałać cuda :-)