Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Upolonkaaa

mam krzywe widzenie

Polecane posty

Gość Upolonkaaa

juz nie po raz pierwszy spotkałam się z takim komentarzem co do mnie... mam 173 waze 55kg i jestem drobnej budowy,a mimo to ja widze siebie inaczej...tylko,kiedy ubiore sie cała na czarno najlepiej jak włoze koszulke w spodnie i uwydatnie wcięcie w talii itp. to dostrzegam,ze jestem szczupła,a jak ubiore juz jakąs koszule czy cos to czuje sie wielka :O nie daje mi to życ,bo raz mam tak,ze cały tydzien się glodze bo uwazam,ze jestem za gruba,a innym razem jem jak opętana bo pare osob mi powiedziało,ze wyglądam na wychudzoną ...dużo rzeczy biore do siebie:( często myśle,ze to jest tez wszystko wina obuwia... ponieważ jestem dość wysoka ,więc nie nosze obcasow ,mam jedne zamszowe kozaki czarne na obcasie takim z 5cm i wtedy czuje się świetnie bo moje nogi robia się smuklejsze ...ale stopy bolą mimoze to tylko 5cm..nie lubie chodzic wtedy po kostce,a druga sprawa to wydaje mi się wyglądam w takich jak gigant mimo iż nikt mi takich uwag nie prawił..Kobiete grubą określam,ze jest szczupła,a szczupłą,ze jest gruba:O o co tu chodzi

Gość Opierdziane Gacie ORYGINALE
Spokojnie... To tylko schizofrenia :o🖐️ :classic_cool: