Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Iśka12345

Spotykam sie z mężczyzna żonatym, który ma dziecko...

Polecane posty

No i po raz kolejny poplatało mi sie to moje życie, znowu trafiłam na tego z którym chciała bym byc zawsze, problem jest jednak istotny, ten ideał ma żone i dziecko....z która nic go nie łaczy poza dziecina...a defakto sa nadal małżenstwem.... I co robic ???

Gość wieczorowa sukienkaaa
Nie wiem:D czasem zycie jest tak głupie, że aż zadziwia;) jedni się kąpia 2 razy dziennie, inni umierają z braku picia...

Gość hello- moto
nigdy nic ich nie łaczy, na taka odpowiedz mozez zawsze liczyc... ty sie zastanawiasz co masz robic?? zastanów sie czego nie robic, jestes pospolita i zepsuta jak wiekszosc kobiet

Gość glupota nie zna granic
:o

Gość morbelka
ja się zastanawiam kiedy mój facet powie to samo swojej pracownicy, która zdaje się chce go uwieść :)

Gość morbelka
zastanawiam się kiedy mój facet powie to samo swojej pracownicy :) myślę, że też znalazła tego idealnego:)))

Gość małakochającamalutka
jejku, ja zawsze sobioe wyobrazam widząc takie wpisy ze mowa w przyszlosci o moim ukochanym mezczyznie. iiiii... zabila bym taka jak TY :D ale to moje odczucia. zostaw ta sprawe w spokoju-unieszczesliwisz trzy osoby - zone, dziecko i siebie.

Gość gwiezdna wojna
ja pchałam się rękoma i nogami... widziałam w nim ideał i nie myślałam o niczym.... uleczyłam się w jednej chwili.... byliśmy u niego, żona na wyjeździe... w pewnej chwili jego dziecko obudziło się i zaczęło płakać ... długo je usypiał, śpiewał... maluszek.... więcej się nie spotkalismy....

Gość bnmmlmlm lmlk
nieszkodzi ,ks. dają większe zgorszenia

Gość gwiezdna wojna
ucieło mi kawałek... nie spotkaliśmy się bo widziałam w głowie tego malucha, słyszałam jego jak mu śpiewa.... nei dałam rady.... nie chciałam skrzywdzić dziecka...

Gość turmalinka
każdy żonaty facet jak ma romans to mówi że z zoną łaczy go tylko dziecko- kłamie...

Gość olka24
albo nie mówi , ze dziecko jest np. w drodze...

Gość no a co masz robić
to samo, co spotykając się z mężczyzną bez dziecka. To jego sprawa, jak rozwiąże swoje zobowiązania rodzinne, bankowe i inne takie - wcale nie musi być wyrodnym ojcem nie żyjąc z jego matką.

Gość halo halo halo halo
co tam dziecina, defacto , ze sa malzenstwemTy jestes najwazniejsza i spijaj smietanke a co tam.

Gość no - i na_pewno
nie może się z nią rozejść ze względu na dziecko..

Gość no a co masz robić
Przecież nikt nie mówi o mordowaniu, wysiedlaniu, nękaniu jego żony i dziecka, jeśli facet chce odejść do jakiejś dziewczyny - jego zasrany interes i jeśli z jakiegoś powodu mam go potępiać, to nie dlatego, że związał się z inną kobietą, tylko że np. nie dba potem o dziecko, albo maltretuje byłą żonę.