Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xxmigotkaxx

renault 19.. pomocy

Polecane posty

Witam! kilka dni temu kupilam renault 19 i mam wielki problem.. nie mam pojecia jak sie wlacza swiatla drogowe tzw dlugie.. probowalam wszystkiego.. jesli ktos sie zna na tym bardzo prosze o jakas porade..

Gość mamablizniat
przewaznie sa albo przekrecane na tej raczce kolo kierownicy a u mnie w oplu np musze ta raczke jakby pchnac do siebie i wtedy sie wlanczaja dlugie ale przeciez bardzo rzadko sie ich uzywa

no ale ja juz naprawde we wszelaki sposob probowalam ta wajcha krecic i przy zaplonie i bez.. i no nic.. juz sama niewiem.. moze cos sie popsulo

Gość HaaKunaMaTaTa
przymocuj na masce po lewej i po prawej stronie takie stylowe latarenki do których wstawia się świeczkę . zastąpią one światła drogowe .

nie musicie sie wszyscy ze mnie nabijac.. bo akurat wiem jak wlacza sie swiatla drogowe bo nie jednym autem jechalam.. poprostu teraz mam problem i czekam na jakas konkretna porade.. ale widze ze chyba nic z tego ;/

Gość HaaKunaMaTaTa
żarówki sprawdzałaś ?

Gość mamablizniat
nie mialam nigdy tego auta, wydaje mi sie ze tam powinny byc wejdz na alegro na strone tych aut znajdz kogos kto chce takie sprzedac zadzwon,przepros i popros o pomoc potem napisz bo jestem bardzo ciekawa

Gość x...
Masz po lewej stronie kierownicy przełącznik świateł musisz delikatnie palcami pociągnąc do siebie , tak się zmienia . Jeśli nie działają siatła długie to znaczy,ze masz uszkodzony przełącznik świateł .

tu Leja wielkie dzieki za ten link ;) poczytam co tu pisza.. ale dopiero jutro to wszystko wyprobuje bo dzis juz nie mam nerwow.. jutro dam znac jesli wszystko jest ok.. Pozdrawiam ;)

aś tuleja debill, kurwa no na prawde palantem jesteś, prawka nawet nie masz i pierdolisz o cieniasie że se nim jeździsz, masz z 15 lat i to wszyscy wiedzą

wajcha "do siebie", jesli nie dziala to moze sie popsula. tez mam "renie" i rok temu cala wajcha sie zjebala i trzeba bylo wymieniac;/