Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kingsol

minulet - antykoncepcja

Polecane posty

witam, mam takie pytanie - czy ktoras z Was brala tabletki MINULET? pytam bo ja nie ciekawie sie po nich czulam....

Gość sprycha
kochana ja brałam i zle sie po nich czułam...bole glowy zawroty i ginekolog przepisała mi inne leki.....;regulon; i jestem z nich zadowolona oć nie wiem ile masz lat..bo to od 35 roku:))

Minulet to już starość... Dużo słyszałam od pacjentek ile odczuwały działań niepożądanych. Teraz jest tyle nowych "hormonów", że lekarze rzadko go przepisują. Przynajmniej u nas.

dzieki ze jestescie:) do najmlodszych nie naleze:) nascie juz mam za soba. po prostu pytam o te tabletki, bo kiedy ja je bralam to sama ze soba nie moglam sobie poradzic. ciagle zmienial mi sie nastroj, wpadlam przez nie w depresje, mialam nawet mysli samobojcze. dlatego chcialam sie dowiedziec czy tylko na mnie tak dzialaly czy ktos jeszcze mial po nich podobne problemy. dodam, ze kiedy tylko je odstawilam od razu wszystko wrocilo do normy:)

Gość krucafuks
A Harmonet ciagle przepisuja....to przeciez ten sam progesteron, ktory wcale nie jest przestarzaly.

Gość krucafuks
Z tego co czytalam, jesli pojawiaja sie hustawki nastroju, powinno sie brac tabletki z wieksza iloscia Ethinylestradiolum (estrogen) i takim preparatem na rynku jest Cilest.

szczerze mowiac od tamtego czasu zrazilam sie do jakich kolwiek tabletek anty:)