Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Artefakt_Diabła

polskie społeczeństwo o_O

Polecane posty

otóz niestety muszę opracowywać rózne raporty cbosu. zawsze wiedziałam ze Polacy nie naleza do zbyt ogarnietych ale niektóre wyniki powalają, np. - za posiadaniem jak największej liczby dzieci są emeryci (jakby ich to dotyczyło:D), osoby starsze, z wykształceniem podstawowym, o niskim statusie materialny (ciekawe za co wykarmią bande dzieciaków) - przeciwni używania jakiejkolwiek antykoncepcji są znów emeryci:D i ludzie starsi, osoby z podstawowym wukształceniem, bezrobotni i o niskim statusie materialnym - około 20% badanych nie znało metod antykoncepcyjnych o które pytano (a pytano o podstawowe rzeczy, prezerwatywy,pigułki,wkładki,metody naturalne) -już nie pamietam ile procent uważa że środki antykoncepcyjne są ZA BARDZO dostępne co wy na to?:D bo ja się uśmiałam:D

Gość Dr reh. Ferdynand Kiepski
ladaco wypierdzielaj stąd w podskokach bo ci kopa w dupę zasadzę i się kurde skończy świrowanie pawiana! I nie pisz kurde o tym że kradne papier bo ty kurde nic bardziej konstluktywnego kurde nie wymyslisz.

Gość babka kiebska
FErdek wy,,,,laj w podskokach

Gość Dr reh. Ferdynand Kiepski
O żesz ty kurde emerytomanie jeden! Ty mnie tu kurde kolegium nie strasz bo kurde spotkamy się u adwokata!!!

Gość gównoooooooo