Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andrzej z Białegostoku

Gen. Jaruzelski jest dla mnie większy niż papież, który tylko siedzial

Polecane posty

Gość Andrzej z Białegostoku

w swoim papa mobile i pierdział w fotel albo machał łapką w Krakowie jak drewniany miś z okienka Pan Generał uspokoił gorącą sytuację w kraju, gdzie szerzyła się anarchia. Papież tylko przyjeżdzął i machał łapami i oglądał swoje nowe pomniki.

Gość chłopczeeee
każdy sądzi zgodnie z zawartością swojej czaszki, że ty masz pusto - to i tak samo bredzisz... rozumiem - tak tatuś wychował jak jego wychowano...brawo!

Gość gigrgel maniac
zgadzam sie w 100 proc, papież przyczynił sie do śmierci wielu czarnyc w afryce zabraniajac gumek, nienawidził też kobiet, zabraniał im księdzowana. I uwielbiał place, szkoły swego imienia i swoje pomniki, nawet przy nich odprawiał msze. Pycha została ukarana.

Gość kolega w wojska arabskiego
typwa odpowiedź katolika: masz pusto w głowie! hehehehe, normalka papiez powinien być rozliczony

Gość pomijając prowokację
antypapieżową, uważam, że jego rola w transformacji w Polsce jest dalece przeceniana. Nie zrobił więcej niż lada jaki publicysta prawicowy po prostu glosząc swoje poglądy.

Gość domidla
PAPIEŻ BYL WIELKIM CZŁOWIEKIEM!

Gość połóweczka ta..
no to niezły wątek uczuciowy:D

Gość to ze papiez nienawidzil
kobiet, to akurat prawda. Jeden i drugi pan byli niezlymi cwaniakami, ktorzy dochrapali sie wejscia na gorke...

Gość chybawierzący
Podzielę się z wami takim przemyśleniem. - gdy Jan Chrzciciel szedł przed Chrystusem głosił tylko o Nim. Gdy Chrystus się pojawił Jan Chrz. powiedział znamienite słowa: Oto jest ten, któremu nie jestem godzień rozwiązac rzemyka u sandałów. Dlatego ja muszę się uniżać aby Chrystus mógł zostać wywyższonym. I to własnie jest ideał kaznodzieji, ewangelisty. Gdy przyszedł ewangelizować JP II wywyższony został sam ewangelista a Chrystus musiał się uniżyć. Ileż to piania z zachwytu nad osobą JP II i ani słowa o Chrystusie. Wniosek JP II był największym świetokradcą wśród wszystkich ewangelistów. Doprowadził do tego że Chrystus musiał się uniżyć aby JP II był wywyższonym. Ewidentnie złamał 1 przykazanie dekalogu. -

Gość Co do Jaruzelskiego
Ja go nawet rozumiem. Zarzuca sie mu ofiary śmiertelne ale bądźmy obiektywni- każdy ustrój polityczny ma jakiś porządek prawny i tego porządku prawnego broni. Gdyby tymi kategoriami osądzać innych polityków to musimy uczciwie przyznać , że krew na rękach mają np. prezydent USA , który kazał rozpędzić demonstrację przeciw wojnie w Wietnamie czy choćby przed rokiem czy dwoma w Grecji policja tak spałowała demonstranta (jeśli dobrze pamiętam to był antyglobalista) , że ten zmarł. Czy więc usprawiedliwić rządzących? Na to pytanie nie umiem udzielić odpowiedzi ale wiem, że nie można tak bezkrytycznie nazywać rządzących mordercami nawet jesli oni podejmują takie działania, po których giną ludzie. Mimo, że to jest ogromna tragedia.

Gość DUCHwefjfefgj434443
co ty ruski czy co

Gość romuald gozdawa
jaruzelski to taki maly chlopiec na posylki czerwonych generalów. zwykla szuja,kanalia i zdrajca. szkoda klawiatury na to goowno.

Gość i Jaruzelski i papiez
sa odpowiedzialni za ofiary smiertelne... Jak poprzednicy zauwazyli. Papiez przez swoje pomysluy z prezerwatywami, Jaruzelski przez swoje pomysly polityczne...

Gość MiśkaAMiśkaBe
obejrzyj film dok. "Towarzysz generał" otworzysz oczy

Gość kollla
Najlepszy facet to mój chłopak.