Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

KURCZE CZY MOGE LICZYC NA TO ZE KTOS MI ODPOWIE NA MOJ PROBLEM??????????????????

Polecane posty

JESTEM W 35TC I OD DLUZSZEGO CZASU GDY WSTAJE RANO POJDE SIE ZALATWIC I NP USIADE NA CHWILE NA FOTEL A POZNIEJ CHCE WSTAC STRASZNIE MNIE RWIE POD BRZUCHEM I TAK PRZEZ JAKAS GODZINE DWIE PRZY KAZDYM WSTANIU NIE MOGGE SIE WYPROSTOWAC BO BOLI JESZCZE BARDZIEJ WIEC ROBIE TO POWOLI MAM TAK TYLKO PO PRZEBUDZENIU POZNIEJ JUZ NIE BOLI CZY KTOS MI ODPOWIE NA TO PYTANIE CZY TO NORMALNE ??> DLATEGO ZE NIEDLUGO RODZE?

Gość kurcze a lekarza nie masz
?????

To normalne,ze w tak zaawansowanej ciazy moga Ci dokuczac jakies ciagniecia,czy delikatne bole, jednak jezeli trwa to dlugo i jest bolesne to zawsze warto powiedziec o tym lekarzowi,bo tak naprawde nikt tu nie wie co czujesz, jaki to bol i czym spowodowany...Dziecko masz juz prawie donoszone,wiec to na pewno nie jest nic powaznego,ale powiedz o tym lekarzowi na nst.wizycie...nic nie zaszkodzi uslyszec od lekarza,ze wszystko ok:)Pozdrawiam.

Gość wylacz capsa

to jest normalne miednica po prostu przygotowuje sie do porodu, mnie tez strasznie bolalo, nawet nogi.. niedlugo bedzie po wzystkim i bedziesz z bobaskiem, nie martw sie to jest normalne, jak sie rozszerza terazto porod pojdzie szybciej :)

NASTEPNA WIZYTE MAM ZA TYDZIEN POWIEM O TYM ALE ZNAJAC ZYCIE POWIEDZA ZE TO NORMALNE JAK TO W ANGLII OSTATNIO BARDZO PUCHLY MI NOGI I RECE ALE TAK STRASZNIE ZE BUTA NIE MOGLAM WSADZIC ANI OBRACZKI ZALOZYC POWIEDZIALAM IM TO KAZALI MI DUZ WIECEJ PIC WODY A WLASNIE SPOSTRZEGLAM ZE JAK PIJE MNIEJ TO MI NIE PUCHNA I JAK TO RZUMIEC?

Gość wylacz capsa
😡

sorry z capsa to z nerwow

Gość wylacz capsa
ufff :)

to miednica, moja kolezane tak bolalo, ze maz omagal jej wstac ranoz lozka.. a na opuchniecia serio woda ale tak z 2 litry wyplucza ci toksyny i sol i opuchlizna powinna troche ustapic. ja tez puchlam ,ialam nogi jak u slonia i bylam taka wielka na weselu u siostry :( w zadkich przypadkach moze oznaczac zatrucie ciazowe, mierz cisnienie jak bedzie okropnie wysokieto pedem do szpitala, ale to zadko sie zdarza wiekszosc koiet puchnie pod koniec ciazy. glowa do gory, wiem ze ci ciezko tak samej w angli, ale masz jeden plus, tam daja znieczulenie zzo kazdemu kto chce nie to co u nas..