Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nadyjka27

Skierowane do panów!!! p

Polecane posty

Czy z dzieckiem (8 lat córka) bedąc bez slubu..... z moim eks kontakt jest non top... życie tak pokierowało mani... ma szanse na ułożenie sobie zycia??? ja mam 30 lat.... Bo juz zaczełam w to wątpic....czy sa na tym świecie "normalni faceci" ? myślący pozytywnie i poważnie???? Nie potrzebuje od Was panów pomocy finansowej czy "łożenia na dziecko czy na mnie" matrerialnie jestem nie zależna....pracuje zarabiam może nie kokosy ale daje rade.... mam mieszkanie po rodzicach mam samochód nie nowy ale "toczący sie" ;P nie wychwalam sie bo nie mam czym..... Poprostu zyje w tej "dobie kryzysu" jak kazdy..... tzn tak samo jak Wy... raz lepiej raz gorzej...? Pozdrawiam

tak masz szanse... ale niestety z dzieckiem jest ciezko, niestety faceci sa tacy ze nie bardzo sie chca wiazac z kobieta ktora ma juz potomka...niestety, samo zycie, ale szczerze zycze powodzenia

No to, żes mnie facet pocieszył.... :) Chwała Bogu Ci za to..... wrrrrr Jeszce kurcze kiedyś WY wszyscy wspomniecie "o mnie" hihihihi ale dzieki Wam za otuche :D brrrrr

"niestety faceci sa tacy ze nie bardzo sie chca wiazac z kobieta ktora ma juz potomka" a kobiety to może lgną do facetów z dziećmi? ;)

Wielbiciel..... kobiety nie chcą panów z dzieckiem???? w połowie to jest prawdą.... mi bynajmniej by to nie przeszkadzało jakby pan miał dziecko ale nie dzieci!!!! :P to różnica UPS :)nie skreślam Was jako płec przeciwną ale czasem jesteście nie znośni.... :/ sami nie wiecie czego chcecie wrrrr :)

30 lat i dziecko 8 letnie? urodziłaś dziecko w wieku 22 lat? co za patologia :O

Patologia sądzisz????? Tak w wieku 22 lat urodziłam dziecko i tego nie załuje!!!! jestem dumna ze mam córke bedąc młodą... poznalismy sie w 96 a ja urodziłam w 2002r On ode mnie starszy był o 6 lat .... problem tkwił w "wyznaniu" ja Katoliczka On Prawosławny.... zgrzyty zaczeły sie jak miało sie ochrzcic dziecko 'gdzie' padało pytanie z obu stron.... i tak doprowadziło sie do tego ze teraz jestesmy osobno....przez wyznanie które jest w sumie mało istotne w zyciu codziennym.... Tylko szkoda, że kobieta zostaje zawsze z " dzieckiem" Ale oki ja nie narzekam i nie żałuje.... Ale czemu taka kabieta ma pozamiatane a facet nie!!!! powinno byc po równo..... ;P

Fecet!!!!! pomówienie to bedzie jak naprawdę sie wkurze hahahhahaha ;D UPSSSSSS

Gość camor rra
znam kilka dziewczynktore maja dziecko i nowego faceta..wiec sie nie przejmuj..wazne zebys byla ładna:Pbo na brzydka nikt nie poleci..a juz jak z dzieckiem to kaplica

najwazniejsza jest inteligencja,zeby mozna z kobietom porozmawiac...uroda przeminie i co dalej??? autorko.....dasz rade,ale szukaj w bardziej dojrzalych facetach🖐️

jasne ze masz szanse :) jak kazda inna kobieta {nie przeszkadzało jakby pan miał dziecko ale nie dzieci !!!!} hehe nie przeszkadzaloby, ale lepiej jakyby byl bez ;) jak widac facet z dwojka dzieci np 4 i 8 lat bylby u Ciebie bez szans :) pewnie ze nas nie skreslasz :D przeciez chcesz sie zwiazac z jednym z nas :)...... fakt faceci czasem nie wiedza czego chca , kobiety zreszta tez :) ale czesciej niz faceci kobiety chca partnera bez zobowiazan :)

Prawdziwy meżczyzna nie bierze sobie dzieciatej kobiety, ale na jakieś inne mameje zawsze masz szanse.

prawdziwy facet w wyborze kobiety, kieruje sie uczuciami a nie iloscia dzieci czy stanem konta partnerki fakt czasem zdarzy mu sie mameja :)

Gość nmnmnmnmnmnm
a chciałabys miec jeszcze dziecko gdyby np pojawił sie na horyzoncie facet który by chciał byc z tobą???

mmmmmmmm..... dziecko mam jedno to juz wiadomo :) ale jakby sie nadarzył naprawde normalny i odpowiedzialny facet to czemu nie miec drugiego???? ja jestem jedynaczka i jest lipa :P

dominik!!!!! Ty to potrafisz dowalic do pieca...... :)jakbym miała byc z taka mameja to bym sie nerwowo wykonczyła a przy okazji jego!!! hahahaw sumie to jestem osobą która wie czego chce i dążę do swego ale faceci chyba wola takie babki które będa im przytakiwac i donosic.... :( ja taka to nie jestem aczkolwiek nie jestem francą :P