Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Iśka12345

Jestem singlem z wyboru

Polecane posty

A używanie argumentów ze na zachodzie tak robią, jest dla mnie szcztem braku jakiegokolwiek intelektu.

Michał , ok. Ale dla mnie nie fair jest , gdy masz 2 osoby , ktore robia to samo. A jedną oceniasz źle,a drugą OK, ze względu na płeć.

Michal a ty swoje. Zrozum czlowieku ze nie kazdy sie nadaje lub chce zwiazku. To co ma zyc w celibacie ? Ja jestem po dlugim nie udanym zwiazku, nie chce nikogo oszukiwac a swoje potrzeby mam.Taki uklad jest korzystny bo nikogo nie wiaze. A zawsze moze cos z tego byc lub nie ale bez ryzyka,jak wprzypadku normalnego zwiazku.

Jak sie wszyscy będą tak bali to za kilkaset lat Polska z map zniknie. To że zostałeś zawiedziony cie nie usprawiedliwia, to tylko twoje lenistwo. Super nie musze nic robić, o nic sie martwić , dupe mam na zawołanie, fajnie czego chcieć więcej.

Michał , nie wszyscy maja takie priorytety, żeby się rozmnażać na potęgę :o Może nie wszyscy są stworzeni do bycia dobrymi rodzicami ? Wiesz, spłodzić to nie wszytsko. Poza tym, jeżeli dwie osoby się dogaduja, że nie chcą zobowiązań , to Tobie nic do tego. Nikt nikogo nie krzywdzi.

daruj sobie czlowieku bo g wiesz. Kazdy ma prawo robic co chce.Skoro ci sie nie podoba to poco wogole tu piszesz. Nie ma z toba rozmowy .Jestes ograniczony jak reszta katoli w tym kraju.

Gość nocny doradca
Taa kobiety rozmnażajcie się w trwałych związkach w imię przyszłości narodu. Co Ty michał jesteś z zchnu ?

Za to ty jest pradziwy facet, wzór do naśladowania! Dobranoc.

SZCZESLIWYM SIE TYLKO BYWA, NIE MOZNA BYC CIAGLE TO TYLKO SAN CHWILOWY.....JAKO SINGIEL JESTEM SZCZESLIWA....NIE WYKLUCZAM TEGO ZE ZA PARE LAT MOIM SZCZESCIEM BEDZIE RODZINA I DZIECKO....MOŻE....

pewnie, niczego nie mozna wykluczac. w chwili obecnej jest Ci dobrze tylko ze sobą. i wcale sie nie dziwie. ale to jest skutek nieudanych związków. Tez mialam dosyc użerania sie z idiotą. Zycze wszystkim singielkom abysmy spotkały takich mężczyzn, którzy autentycznie sprawią, ze zycie we dwójke będzie cudowne. :)

Gość nocny doradca
Dzięki michał za słowa uznania.

powiem wam że ja też na tą chwile wybrałem życie singla. a wiecie dlaczego? bo tak jest wygodniej, prościej. nie trzeba robić nic na siłe, nic wbrew swojej woli tylko dlatego że to sie naszemu partnerowi nie podoba. nie ma żadnych obowiązków, zobowiązań w stosunku do drógiej osoby. jestem panem swojego życia robie to na co mam ochote w danej chwili. Jednym słowem podoba mi sie ta beztroska.

Gość żniwiarz
jestem singlem z wyboru. macie racje do tego by byc parą trzeba zgody dwojga ludzi a wy pewnie nie macie zgody tej drugiej osoby. zal mi was, ja sobie dzis jade do dziewczyny poprzytulac sie mówiąc oglednie miło czas ze swoja kobieta spedzic a wy co komp, telewizor, moze imprezka, przyjmijcie do wiadomosci nie macie osoby którejby na was zalerzało, no chyba ze mama albo babcia, ogarnijcie sie bo na starosc zostaniecie sami jak ten palec - wasz wybór.

No to należysz do szczesciaży, którym udało sie znaleść ta osobę z którach chcesz możesz i jest Ci dobrze....nie kazdy ma to szczescie, a jak juz wspomniałam szczesliwym sie tylko bywa, oby trwało jak najdłużej.....mnie sie nie udało... Dlatego ja wybrałam taką droge...i na chwile i dzień dzisiejszy jest mi dobrze....moze kiedys to sie zmieni na chwile obecna nie chce sie z nikim wiazac...

Gość hgfhd
Może troche nie do końca na temat, ale chciałabym napisac coś do jegomościa o nicku Michaś taka moja zlota rada odnosnie tego twojego twierdzenia,ze jak laska sie puszcza to jest zdzirą...moze it ak moj drogi..Jedno jest takie same zarowno biorąc pod uwage kobiety jak i mężczyzn-jezeli ty bzykasz na prawo i lewo ,to tak samo jak inne dziwki,czyli te postepujace tak samo jak ty, mozesz miec np HIV...Badałeś się?

Dokładni tak jesli facet bzyka na prawo i lewo jest wszystko oki, jeszcze doda sie ze zdrowy facet, a jesli kobieta ma wiecej pratnerów jest juz kurwa lub dziwka, no niezupełnie, choc wychodzi na jedno inaczej postrzegane jest to ze kobieta sie z kims spotyka bo jak facet to juz wogóle co innego......michał3 puknij sie w pałe tepa strzało!!!

Dajcie sobie spokoj ,szkoda tracic nerwow. Jesli jest jakas mila dziewczyna z warszawy samotna i miala by ochote pojsc na kawe lub pogadac a ma podobne poglady .To niech sie odezwie na mail. Ja jestem facetem kolo 30tki.Mieszkam w Warszawie. pozdr

Gość żniwiarz
Chemiczny Ali to najwyrzj umre młodo ale szczesliwie a nie ja wiekszosc ludzi jak papier toaletowy.................

Gość do żniwiarz
Ale czytać nie umiesz ? Singielki też są w tym momencie szczęsliwe. Nie każdy znajduje spełnienie w tym samym. Czasem przuydaje się odetchnąć po związku, ktory przyniosl nam cierpienie. Komp ? TV ? TV nie ogladam, za to mam przyjaciol, na ktorych mogę polegać. Mam nadzieję, że znajdę kiedyś tego jedynego, ale teraz jest mi dobrze , jak jest... Dlatego nie będę szukać kogoś byleby kogoś mieć. Dlatego nie musi Ci być nas żal, ja przynajmniej jestem happy , poki co ;)

myślisz że jeśli ktoś nie jest w związku to od razu musi być nieszczęśliwy? mnie właśnie związki uwierały. Nie mogłem robić tego na co miałem ochote w danej chwili. dziewczyna chciała iść do kina to szłem z nią ale nie dla swojej przyjemności tylko dla jej, chciała iść na zakupy to też szłem żeby nie robić jej przykrości , mimo że nie cierpie włóczyć sie po galeriach. za bardzo ogólnikowo podchodzisz do tematu szczęścia. zauwarz że jesteśmy różni pod względem charakteru, osobowości.

Niektorzy tego nie rozumieja. Muszą udowadniać sobie, że inni mają "gorzej", żeby sie lepiej poczuć :D

Wnioskuje,ze za jakiss do jednego worka wrzucicie: singli, geji,less, bi, samotne matki, narkomanów.... taka krótka sugestia...

podobnie jak ja, wszedzie naookoło ubezwłasnowolnionych par,a nie ide bo musze obiad zrobc,a musze pozmywac bo jemu sie nie chciało.....kurcze ludzie!!!!!!!!!!!!!!!!wrrrrrrrrrrrr no to razem zakładamy grupe wsparcia dla innych ale nie gorszych SUPER SINGLI;D