Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

i.goliasz

Pomoc Domowa

Polecane posty

Gość MAM DOŚĆ TYCH OPŁAT
jak bedziesz płacic od roboty a nie na godzine to napewno szybciej się uwinie :D na wstepie powiedz co ma byc zrobione i czego oczekujesz : możesz wprost mowic i nie powinnas miec z tym problemow bo sie nie dogadacie a tak odrazu kawa na ławe i jest ok.

Gość ja pierdziuuuuuuuuuuuuuuuuuu
wstyd tak wykorzystywac ludzi za marne grosze:-O

ja pierdziuu ......nie wiem gdzie mieszkasz ale tu jest POLSKA!! i ludzie zapieprzają jeszcze po zakładach pracy za 5 zł/h więc , uwazam , ze 8 zł to ucziwa stawka , poza tym dałam ogłoszenia i nie zmuszałam nikogo , zeby przychodził do mnie pracować skoro byli chetni to znaczy , ze sa ludzie dla ktorych ta stawka jest atrakcyja i che sie im dupę ruszyć !!!!!

Gość MAM DOŚĆ TYCH OPŁAT
wiesz na godzine wiekszosc osob pracuje dlużej bo chce wiecej zarobic to chyba logiczne. Dlatego lepiej zaplacic od wykonanej pracy. Wtedy bedzie szybciej, oczywiscie pozniej w obecnosci Pani sprawdz to co zrobila.

ja bym wam na srodek waszych zapyzialych domow nasrala :Dludzi wykorzystuje i sie za pracodawczynie maja :D

Gość MAM DOŚĆ TYCH OPŁAT
ja pierdziu a ty myslisz że ile ludzie w polsce zarabiają ? Pewnie jestes jedną z tych co mówią tak " BO U NAS W ANGLII ..." Nie jestesmy w Anglii niestety, i chyba żadna tutaj jakis milionow nie zarabia. Moja mama zapierdziela w fabryce chipsow za 4,75 na godz po 10 godz dziennie. :(

nie zyje w Anglii, przykro mi ze musze cie rozczarowac, Anglia nie jest jedynym krajem w ktorym euro jest i aby emigrowac do Anglii to trzeba miec cos z glaca. Dla mnie to jest wykorzystywanie ludzi za marne grosze, niewazne ze to Polska ale jak widze jak sie te srane babsztyle chwala ze sa pracodawczyniami to sie rzygac chce i to wszystko. Do mnie nikt by ponizej 15 euro nie przyszedl sprzatac no chyba jakas zdesprowana obcokrajowa.Bym sie wstydzila dawac ludziom takie marne pieniadze w POLSCE za sprzatanie mohego syfu i tego mojej rodziny.Wstyd,zenada :-OI tak wlasnie placa ludzie ktorzy maja kase,niestety,to nie sa ludzie ktorzy 5 zl za godzine zarabiaja tylko wlasnie ci ktorzy wiecej mogli by placic. Obracajcie sie dalej w waszych malych swiatkach.Zalosne to :-O

Gość MAM DOŚĆ TYCH OPŁAT
Rozumiem Cie pisalam tez o tym na poprzedniej stronie, ale fakt jest faktem że nikt nie kazał tym ludziom pracowac u niej. Wiesz z jednej stroony 8 zl to gówno dla tego co ma a ten co nie ma czasem za 8 zł zrobi wiele. Takie są niestety realia!:( Dobrze że w ogole można jakos dorobic, niech dziennie ma ze dwa domy i 100zł zarobi.

i jeszcze kobiecie dac kopac 1,5 tony wegla:-Omatko Boska bym sie wstydzila !!!!! od tego jest mezczyzna a nie biedna kobiete za murzyna sobie wziela i sie chwali z kanapiki razem jedza...no co ca wicoah...ja pierdole:-Owstyd,zenada i to wszystko.

Nie zrazaj sie, ze trwalo to 5 godz, pierwszy raz w obcym domu, nie jest latwo, jak juz wpadnie w rutyne bedzie szybciej. Jezeli przyjdzie nastepnym razem to bardzo spokojnie powiedz, ze po prostu musi byc bardziej metodyczna i ze musi dokladniej sprzatac.

Gość do ja pierdziuuuuuuuuuuuuuuuu
Faktycznie"Anglia nie jest jedynym krajem, w którym jest euro", zastanów się człowieku zanim coś napiszesz. Już wiemy czym się zajmujesz i dlaczego uważasz, że stawki są złodziejskie.

Gość ja pierdziuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
tak ciekawe czym sie zajmuje???? no bardzo ciekawa jestem...chcesz mi wmowic ze w anglii zyje i sprzatczka jestem???? Chcialbys !!!! Niestety nie !!!Musze Cie rozczarowac dziadowo!!Gowno wiesz!!!

Gość do ja pierdziuuuuuuuuuuuuu
Człowiek, który twierdzi, że waluta obowiązująca w Anglii to euro naprawdę już niczym mnie nie zaskoczy i nie rozczaruje. Poziom Twoich wypowiedzi również świadczy o obyciu i kulturze.

Gość do tej oburzonej panienki
jestem matką wychowującą samotnie 3 dzieci, pomoc domowa bardzo mi pomaga wiec sama zaproponowała że wrzuci ten węgiel do kotłowni za dodatkową kase. Dla mnie to bez różnicy czy najme kogoś za pieniądze czy zrobi to moja pani która chce sobie więcej zarobic. :) Nie oburzaj się tak miernoto bo ci żyłka pęknie.

Gość do tej oburzonej panienki
acha i jeszcze "ja pierdziuuu" ona nie kopała węgla:D tylko go wrzuciła do kotłowni. Od "wydobywania" węgla sa górnicy a ty lepiej do ksiązek bo z twoją elokwencją nigdy nie będzie cię stac nawet na taką panią za 5 zeta na godzine.

Gość ...w kwestii formalnej
Podniecacie się tym węglem, jakby kobita nieomal na przodku fedrowała ;) Sama też znoszę węgiel do piwnicy - albo wspólnie z mężem. W wiaderku mieści się ok. 10 kg - czy to jakiś problem ? Często sobie rozkładamy to na kilka dni . A jeśli ktoś jest to gotów zrobić za pieniądze - w dodatku odpowiada mu waluta i stawka, to o co cho ? Homo sovieticus wyłazi - hłe, hłe, hłe . "Władza dla ludu!" - zawołajmy wspólnie ;)

Gość mocarny temat
i wpisy

Gość klocek
Zrób test białej rękawicy :D Będzie kurz wywal ! brudnego śladu na rękawicy nie zobaczysz, to zatrudnij ją do pracy.

i.goliasz i inne korzystające z pomocy.Nie przejmujcie się glupimi wpisami.W końcu i do Polski ( a nie tylko do UK) dotrze euro :))))! Ale kiedy dotrze Europa to ja nie wiem.Możliwe,że wtedy kiedy funty bedą tylko miarą wagi :)

Gość Złość i
zazdrość. I tyle. Baba babę najprędzej zeżre, tylko za co?

Gość błehehhe
i ja pierdziuuuuuu zamilkła styrana, niczym młoda dzifka przez stado murzynów. Takie pustaki bardzo szybko się zamykają jak nie mają wystarczającej wiedzy, żeby się obronic. Myślala że przekleństwami coś zdziała :O:O

Tez uważam , ze niektorym żal dup.... ściska , ze ich nie stać na pomoc, potrafią tylko krytykować............. mam już na następne sprzatnie zamówioną inną Panią ,mam nadzeje , ze ta bedzie dokładniejsza , poza tym jestem juz mądrzejsze o to doświadczenie i w kazdym pomieszczeniu napisz na kartce co i jak ma być zrobione , z dokładnością jakich płynów do czego użyć itd itp , myślę , ze bedzie wszystko jasne ....

Gość dawno temu sprzątałam ludziom
i było mi bardzo trudno dostosować się do wymagań pracodawców, mimo że sprzątąłam szybko i według mnie dobrze. Sprzątałam jak dla siebie, ale każdy ma inne tzw "pojęcie czystości" :), na co innego zwraca uwagę. Dziś role się odwróciły i to ja czasem korzystam z usług pań do sprzątania I co? :) Rzadko jestem w 100% zadowolona ;P Po prostu grzecznie zwracam uwagę, co według mnie powinn być jeszcze zrobione, lub inaczej posprzątane (np do ekranów lcd nie używa sie płynu do szyb). Tylko, że ja na początku zawsze jestem "tuż obok" pani która sprząta i na bieżąco mówię co i jak. O panią taka trzeba dbać i szanować, tak jak o każdego pracownika. Nie ma problemu z tym, żebym zrobiła jej coś do jedzenia lub picia, albo daję jej rzeczy, które mi się nie przydadzą a jej bardzo (oczywiście żadne smieci!), Aha i jeszcze jedno :) Nie interesuje mnie ile zrobi przerw i ile herbat wypije - robota ma być zrobiona i tyle. Nie wtrącam się w rytm pracy

Gość silnikowym
ale wy jesteście ciężkie w obejściu. czego tu niby zazdrościć? że się neiwyrabiacie ze zwykłymi domowymi czynnosciami? masakra świata

Gość te wyżej
post roku, nie nie wyrabiają się tylko mają kase i mogą sobie pozwoli na coś o czym ty mozesz tylko pomarzyc. a one w tym czasie relaks i te sprawy-osobiscie zazdrosze:)

Gość gość
"mam wrazenie ze moje mieszkanie mozna bylo posprzatac szybciej" szybciej to mozna zesrac.Pracuje za marne grosze,ach szoda nawet pisac