Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gtosia

czy to jest ciąża ????

Polecane posty

Gość gtosia

w życiu nie myślałam , że będe pisać to forum. od początku: Przez 3 cykle z rzędu brałam escapelle, po każdym średnio zabezpieczonym stosunku ( globulka), po każdym wystąpiła miesiączka, po ostatnim wystąpiło po tygodniu małe krwawienie. było to ok 18 stycznia. Nie miałam odtąd normalnego okresu. Wczoraj miałam nudności rano, trwały cały dzień, dzisiaj już nie, wzoraj także miałam omdlenie i piszczało mi w uszach, 3 dni przed tym miałam takie skurcze, podobne jak w miesiączce, brałam nospe to mi przeszły. Bolą mnie piersi, mam chyba przebarwienie wzdłuż pępka. Zwariuje. Czy takie objawy mogą byc przez to, że brałam tyle escapelle ?? pozdrawiam,

Gość przebarwienie wzdluz pepka
??????????????? to w ktorym miesiacu ty jhestes, ja mialam to przebarwienie od 6 miesiaca

Gość gtosia
raczej w tygodniu. podobno od zmian hormonalnych mogą być przebarwienia skórne. Nie wiem, czy te wszystkie objawy nei są powodem zażywania escapelle 3 razy z rzędu. Do tego miałam silne stresy ostatnio. Idę zaraz do apteki.

Gość rgregtgtrhgt
nie jestes nie sadze z teog co piszezszz ale dla upewnieni zrob sobie badanie krwi

Gość gtosia
zrobiłam test AMIL, wynik negatywny, jutro idę do lekarza bo bardzo się źle czuje, nie mam siły przejść krótkiego odcinka, ciągle mi słabo, jutro zrobię jeszcze jeden test.