Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wzielam sprawy w swoje rece

topik pouczajacy dla naiwnie zakochanych

Polecane posty

Czasami kiedy mam wolny dzien od pracy, czytam tematy na kafeterii i smiac mi sie chce jakie kobiety potrafia byc naiwne i lekkomyslne.Chodzi mi glownie o te, ktore po randkach czekaja jak opetane na sms, telefon czy wiadomosc na gg, oczywiscia mozna sie odezwac po spotkaniu, ale jesli facet sie nie odzywa to znaczy ze mu nie zalezy i ma "WAS" w doopie!!!:classic_cool:Czy to tak ciezko zrozumiec?Facet ktoremu bedzie zalezalo bedzie staral sie za wszelka cene skontaktowac z kobieta a nie odwrotnie!:classic_cool:Wbijcie sobie prosze to do waszych pustych glowek!:classic_cool:

Gość sorry ze tak o tym pisze
tez sie pod tym podpisuje.

Gość też mi odkrycie..

Gość rgregtgtrhgt
ja te nigdy si enie narzucam facetom j anigdy niebede sie za nimi uganiac

Autopsaj czy zasłyszane w telewizji są Twoje spostrzeżenia dotyczące pustych główek? :)

Gość nastepna osrana ksiezniczka
.

Nie jestem ksiezniczka:classic_cool:Nie twierdze tez ze kobieta nie moze odezwac sie pierwsza po spotkaniu, ale jesli facet nie odpowiada to znaczy ma ma was w doopie!Wypisujecie tutaj te denne tematy"Nie odzywa sie co mam myslec, zalezy mu czy nie" "odezwalam sie pierwsza nie odzywa sie co robic" To jest tak durne podejscie tylko sie smiac z waszej glupoty!:classic_cool: Facet ktoremu zalezy bedzie wszystko robil zeby miec kontakt z kobieta, czy to tak ciezko zrozumiec glupie pindy?:classic_cool: