Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karolinka24

Skurcze przepowiadające poród...

Polecane posty

Dziewczyny jak to jest z tym nieregularnymi skurczami przepowiadającymi poród? Ile czasu mniej wiecej występują przed porodem????

Gość mskndskf
Ja jestem w 37 tyg ciąży i miewam słabe skurcze przepowiadające, ale zdarzały mi się także nawet przed 30 tyg ciąży, kiedy to miałam problem ze skracającą się szyjką macicy.

Ja jestem w 36 tc i dziś w nocy po raz pierwszy miałam dosyć bolesny skurcz, ale na szczęście tylko jeden i już się nie powtórzył dlatego jestem ciekawa jak to było lub jest u Was;) 🌼

Gość mskndskf
No jeżeli skurcze są nieregularne i odstępy między nimi są różne tzn że są przepowiadające i nie ma co się za bardzo spieszyć do szpitala jeżeli jest się w końcowej fazie ciąży. Ja tak miewam. Dopiero jak zaczną być bolesne i nie ustępują po dłuższym czasie, a odstępy czasowe są krótkie to może być znak zaczynającego się porodu :-)

Gość h500
hej hej Dziewczęta, u mnie skurcze przepowiadające pojawiły się gdzieś koło 26 - 27 tygodnia ciąży natomiast gdzieś tydzień przed porodem miałam je już co noc, regularnie co parę minut tyle że były dużo słabsze niż te właściwe :) i nagle się kończyły (leżałam w szpitalu więc wszystko było przed kontrolą)