Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OstraSiostra

Help

Polecane posty

Witam! Dziewczyny mam taką prośbę. 13 mam ważna imprezę firmową. Mam kieckę przed kolano ( cała we frędzlach) czarna, na cienkie ramiączka , cos takiego tylko na górze bez cekinów i na cienkich ramiączkach : http://www.mojeciuchy.pl/dane/666026/SEXY_CZ ARNA_SUKIENKA_FREDZLE_CEKINY.html Zamierzam do niej kupić czerwone szpilki i kopertówkę. Pytanie nr. 1 - jakie rajstopy?? Zawsze zakładałam czarne , cieniutkie, nie jestem przekonana do beżowych, ale może robię błąd? I najwazniejsze..Fryzura.. Mam jasny blond naturalny włosy lekko za ramiona, dlugie i proste, trójkątna twarz - zawsze prostowałam i lekko unosiłam na gorze. A co tym razem?? Może macie pomysł na jakąś fajna fryzurke?? Dziękuję z góry i pozdrawiam

Gość
w kopertowke wsadzisz sobie strusie jajko?:classic_cool:

Gość
ostrzegam przed ewewntualna jajecznica:classic_cool:

Ogladałaś kiedys Majke? Tam taka Ola ma takie grube fale. Chodzi mi o cos podobnego, bo ta sukienka zalatuje mi własnie pod taki styl.

Kafezdziro - dziękuję za ostrzeżenie , miło że o mnie dbasz :D Cholerko nie oglądam, ale zerknęłam w google, dzięki :)

Gość
pamietaj, ze na mnie zawsze mozesz liczyc:classic_cool: no dobra, juz schodze z Twojego topa:D 🖐️

Nie zakladaj czarnych cienkich rajstop! Są passe. Albo cieliste tylko bez lycry, zeby ich w ogole nie bylo widac, albo ciemne ale cale kryjace, troche grubsze, np ciemnoszare, ale buty zakrywajace palce i piete.

Psychiczna, dziękuję jakbyś potrzebowała porady - też Ci pomogę :P Nie musisz schodzic miło cię widzieć :P

A loki za gęste, chodziło mi raczej o coś delikatniejszego. Fryzurę oczywiście fryzjerka bedzie robiła :P

Tak buty zdecydowanie te po lewej , te po prawej maja paskudny obcas. Ale wtedy radze niewidoczne rajstopy zalozyc. Tylko w kolorze skory, nie za ciemne nie za jasne. A o jakie dokladnie loki ci chodzi?

Ostra ja kojarzę CIe ze zdjecia i nie każda fryzura bedzie ci pasowac, bo masz ostre rysy twarzy, a wlosy dosc cienkie.

No to jak chcesz, wazne zebys sie dobrze czula, mi sie podoba ta trzecia najbardziej :) zycze udanej zabawy, moja firmowka jest jutro i w ogole nie mysle o stroju nie chce mi sie:/

No własnie cholerko, mam bardzo ostre rysy i trójkątny kształt twarzy..dlatego zastanawiam się, czy loki będą w ogóle pasowały..raczej pasują mi do okragłych,pyzatych buziek ;)

Mucho ja myślę, nawet lubię takie imprezy, chociaż moja to taka masówka ..Zastanawiam się też poważnie , nad opalaniem natryskowym , ale ciągle się waham. A Tobie nastrój nie pozwala , czy jakieś problemy?

Niewiem, ogólnie lubię imprezki, ale nieznoszę ludzi z mojej pracy , jedno wielkie konfidenctwo, mam co prawda swoją paczkę 6 osobową w tym mój facet który pracuje ze mna. I tez masowka bo bedzie pewnie z 200 osob. Ale nie mam ochoty, a poza tym niecierpie zastanawiac sie nad ciuchami:) A co do twojej trojkatnej twarzy, to wlasnie fale ,delikatne loki by pasowaly mysle.

Dzięki za porady :) Boję się natrysku, że wyjdę łaciata jak krowa..Naturalnie mam raczej jasną karnację, ostatnio zaniedbałam solarkę, i obawiam się trochę czy mnie "złapie" na brąz. Chyba ,że wspomogę się balsamem brązującym..Sama nie wiem. MAsz rację, atmosfera w pracy jest ważna.