Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wilgotna muszelka

mam ochote a nawet chcice................

Polecane posty

widzicie jak mozna ponakrecac polowe kaffeterianow:D:D:D tak powaznie to jestem urzedniczka bankowa... mam dzisiaj wolne i chcialam sprawdzic co rzeczywiscie robi mlodziez gimnazjalna podczas ferii... jak widac polowa udaje kogos kim tak naprawde nie jest... i zamiast korzystac z urokow zimy przesiaduje przed kompem... dokladnie zal..... szacunek dla zal.pl :) jestem z Toba:D

Gość gryt
Mi wygladasz własnie na gimnazjalistkę z tym swoim "żal.pl" Hhahahha urzędniczka bankowa :D Dobre !

Gość zal .plll
i koniec zludzen dla gowniarzy:) ide na spacer bo slonko piekne.. a czy urzedniczka czy nie..no coz.. Iron-san przewidziales od poczatku taki plan tego topiku prawda///???/ pozdrawiam

Gość gryt
Oj dziewczynko weź sie za cos pożytecznego albo korzystaj z uroków zimy..hehehe.

Gość eeeeeeeeeee
hahahah jedno z drugim nie ma nic wspolnego gdzie jest napisane ze pracownica banku nie moze miec chcicy:) pozdrawia urzednik panstwowy:)

Niczego nie przewidywałem, bo i po co? Latało mi to ostro kalafiorem :D

Gość zal .plll
ja zabieralam bo czekam az mi pralak skonczy prac..z nudow..bo wole takie dyskusje niz o kupkach zupkach czy dietach..ale sie nie pomylilam co do pudziannow i innych..

Gość eeeeeeeeeee
hahahah jedno z drugim nie ma nic wspolnego gdzie jest napisane ze pracownica banku nie moze miec chcicy:) pozdrawia urzednik panstwowy:)

Gość eeeeeeeeeee
milo mi:)

Gość eeeeeeeeeee
latek33-33@o2.pl

a jednak Irku...cos Cie do mnie ciagnie... ale jak sam isales...zona Ci nie pozwala... wiec.. trudno:) i nie chlipaj mi tutaj... zobacz jakie piekne slonko za oknem:):*

Gość On_35 lat
Witaj muszelko :O mam 35 lat, żonaty - spotkanie z inną kobietą może być bardzo, bardzo interesujące - nawet jeżeli tylko pogadamy, wypijemy kawę i pożartujemy, w końcu śmiech to zdrowie.... no bo tak od razu do łóżeczka ?? to się chyba nie da pozdrawiam